Over ons

Eric Walther

Eigenaar/Directeur

Eric is de directeur en het sociale web van Raamstyling. In 2014 zag hij een behoefte aan raamdecoratie binnen de vastgoedmarkt en heeft hij Raamstyling opgericht. Eric denkt in kansen en straalt vertrouwen uit richting de mensen om hem heen. In zijn vrije tijd golft hij op zeer onverdienstelijk niveau, genieten als een ware Bourgondiër heeft hij wél onder de knie.

Bram van Weenen

Eigenaar en bedrijfsleider

Bram is in 2016 met veel ambitie en enthousiasme bij Raamstyling binnengekomen. Hij zet zich 7 dagen per week voor de volle 100% in voor het bedrijf en haar klanten.

Naast Raamstyling heeft Bram dan ook eigenlijk geen leven. Op geheel onorthodoxe wijze weet hij het ijs met klanten te breken en snel te achterhalen wat hun wensen zijn.

Maikel Klerx

Klantadviseur

Maikel is waarschijnlijk het eerste gezicht dat je gaat zien bij Raamstyling. In veel gevallen komt hij zelfs bij je op bezoek voor een inmeting. Hij neemt je op zeer prettige wijze mee in het keuzetraject van je ideale raamdecoratie. Binnen Raamstyling een echte teamspeler, maar wekelijks in de boksring heeft hij geen enkele genade voor collega Bram!

Remco van Heugten

Verkoopondersteuning

Ook wel ‘de offertekoning van Raamstyling’ genoemd. En dat is niet voor niets, offertes maakt en verwerkt hij sneller en secuurder dan een computer. Remco heeft een rustig, vriendelijk en behulpzaam karakter. Hij is een ware filmfanaat, we hebben nog geen film ontdekt die hij niet gezien heeft!

Raamstyling procesmanager Tim Smets

Tim Smets

Procesmanager

Tim, de hipster van het kantoor, is één van onze jongste aanwinsten. Zoals vaker bij kleine bedrijven die een snelle groei doormaken liggen er uitdagingen in het mee ontwikkelen van de bedrijfsprocessen. Tim heeft technische bedrijfskunde gestudeerd en is een belangrijke schakel in dit groeitraject. In zijn vrije tijd laat Tim collega Ron graag afzien op de wielrenfiets.

Raamstyling marketeer Ron Lathouwers

Ron Lathouwers

Marketing

De nieuwste toevoeging aan het team van Raamstyling. Ron is verantwoordelijk voor het marketingbeleid van Raamstyling en ondersteunt Tim daarnaast bij het verbeteren van de structuur van het bedrijf. Ron en Bram voetbalde als kind al samen op een pleintje in de buurt en spelen nog steeds wekelijks samen in een zaalvoetbalteam.

Raamstyling monteur Wil Rijkers

Wil Rijkers

Monteur

Twee jaar na de oprichting van Raamstyling is Willem bij het team gekomen. Hij is verantwoordelijk voor de montage van de producten op locatie bij de klant. We kennen Willem als een uiterst geduldige en secure monteur die elke klus kan klaren. Ook Willem in zijn vrije tijd met enige regelmaat op de golfbaan te vinden!

Raamstyling monteur Dennis Seerden

Dennis Seerden

Monteur

Door de groei van Raamstyling hebben we met Dennis een tweede monteur in het team mogen verwelkomen. Dennis is flexibel en werkt erg efficiënt. Willem en Dennis complementeren elkaar erg goed wanneer zij samen de grotere klussen klaren. Dennis is PSV supporter dus pas op als PSV een slecht weekend beleeft! Gelukkig komt dat zelden voor.