Service

Levertijd

Bij Raamstyling streven we ernaar om jouw raamdecoratie zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen. Nadat je jouw offerte na inmeting hebt geaccordeerd, kun je doorgaans een levertijd van 4 tot 7 weken verwachten.

Voor shutters hanteren wij een iets langere levertijd vanwege het zorgvuldige productieproces en de maatwerkopties. De levertijd voor shutters bedraagt daarom 12 tot 16 weken.

Wij houden je tijdens het hele proces op de hoogte van de voortgang van je bestelling, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. 

 

Garantie

We staan bij Raamstyling garant voor kwaliteitsproducten die vrij zijn van materiaalfouten en volledig conform de productbeschrijving. Om deze kwaliteit te waarborgen, voeren onze monteurs na het monteren van jouw raamdecoratie een grondige kwaliteitscheck uit.
Ben je toch niet helemaal tevreden? Neem dan gerust contact met ons op. Ons deskundige team staat klaar om met je mee te denken en een passende oplossing te vinden.

Wij bieden een fabrieksgarantie van 2 jaar op al onze producten, op voorwaarde dat deze  goed worden onderhouden. Mocht er binnen deze periode toch een probleem optreden, dan zorgen wij ervoor dat dit snel en efficiënt wordt opgelost.

 

Montage

Onze gekwalificeerde monteurs van Raamstyling zorgen ervoor dat jouw raamdecoratie nauwkeurig en keurig wordt geïnstalleerd.

Na de montage laten we jouw huis niet alleen mooier, maar ook netter achter dan voorheen. We hechten veel waarde aan een opgeruimde werkomgeving en zorgen ervoor dat alles zorgvuldig wordt afgewerkt. Zo kun je direct genieten van je nieuwe raamdecoratie zonder enige rommel.

Na goedkeuring van de offerte plannen we samen met jou een afspraak in. Voorafgaand aan deze afspraak sturen we een herinnering en zullen we op de dag zelf tijdig voordat we aankomen op de gewenste contact met je opnemen .


 

Inmeten

Wil je dat jouw raamdecoratie perfect wordt ingemeten en gemonteerd? Uiteraard helpen wij je hier graag mee. Onze professionals geven je het beste advies en zorgen ervoor dat het eindresultaat uitmuntend is. Dankzij onze service ben je verzekerd van perfect passende en vakkundig gemonteerde producten.

Voor het inmeten van jouw raamdecoratie rekenen wij een vergoeding. Deze kosten worden echter volledig verrekend wanneer je de offerte goedkeurt en de bestelling plaatst. Zo weet je zeker dat je raamdecoratie perfect op maat is, zonder dat je extra kosten hoeft te maken als je besluit door te gaan met onze service. Deze service geldt binnen Noord-Brabant.

Indien er zelf gemonteerd wenst te worden kan het pakket op worden gehaald of kunnen we het laten bezorgen. De bezorgkosten zijn afhankelijk van het type pakket en worden met je besproken bij het opmaken van de offerte. Op deze manier weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

 

Betaalmethoden

Om jouw jaloezieën, plisségordijnen, rolgordijnen, zonwering en andere raamdecoratie op maat volkomen veilig en eenvoudig te betalen, bieden we een breed scala aan betaalmethoden via Mollie, zodat je kunt kiezen wat voor jou het meest gemakkelijk is.

 • iDEAL
  Betaal eenvoudig en veilig via je eigen bank. Dit is een van de meest populaire betaalmethoden in Nederland.

 • Creditcards
  Betaal veilig met je creditcard. Wij accepteren Visa, MasterCard en American Express.

 • PayPal
  Betaal gemakkelijk via je PayPal-account, een betrouwbare en snelle manier van online betalen.

 

Annuleren of retourneren

We leveren bij Raamstyling maatwerk; jouw raamdecoratie wordt dus precies volgens jouw wensen gemaakt. Houd er daarom rekening mee dat annuleren of ruilen niet mogelijk is. We denken echter altijd graag met je mee om tot een passende oplossing te komen. Zie ook onze garantievoorwaarden hierboven.

Een product retourneren is alleen mogelijk in de volgende gevallen:

 • Het product is defect.
 • Er ontbreken producten of onderdelen.
 • Er is schade aan het product ontstaan tijdens transport of montage.

In deze situaties staan wij klaar om het probleem op te lossen en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop. Neem gerust contact op met onze klantenservice als je hulp nodig hebt bij het retourneren van een product of als je andere vragen hebt.

 

Heb je een vraag of staat jouw gezochte informatie er niet tussen?

We streven ernaar om al jouw vragen te beantwoorden en alle benodigde informatie te verstrekken. Mocht je echter niet vinden wat je zoekt of heb je een specifieke vraag, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.

Bel ons op +31 40 218 29 15 of stuur ons een e-mail op klantenservice@raamstyling.nl. Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om je te helpen met al je vragen en zorge