Over Raamstyling

inspi

HARTSTOCHTELIJKE INSPIRATIE

Stel je voor dat je huis niet alleen een fysieke ruimte is, maar ook een afspiegeling van je diepste emoties en passies. Raamdecoratie, vaak beschouwd als een functioneel element in het interieur, kan ook een krachtige bron van hartstochtelijke inspiratie zijn. Het gaat niet alleen om het tegenhouden van zonnestralen of het waarborgen van privacy; het is een kunstzinnige expressie die de ziel van een ruimte omarmt. Bij het overwegen van raamdecoratie, moet je dus niet alleen denken aan functionaliteit, maar ook aan het potentieel om een hartstochtelijke dans van inspiratie te weven. Het is jouw kans om de wereld te laten zien wat er in je hart leeft en je huis te transformeren tot een oase van liefde, warmte en hartstochtelijke creativiteit.

Lees meer

advies

GEPERSONALISEERD DESKUNDIG ADVIES

In de wereld van raamdecoratie is deskundig advies als een kostbaar juweel dat de schittering van elk interieur kan versterken. Het wordt nog specialer wanneer dit advies volledig is afgestemd op jouw unieke stijl en behoeften. Gepersonaliseerd deskundig advies is niet slechts een toevoeging aan je huis; het is de sleutel tot het ontgrendelen van een wereld van esthetiek en functionaliteit die specifiek is ontworpen voor jou. Onze deskundigen begrijpen dat geen twee huizen hetzelfde zijn, en daarom is ons advies net zo uniek als jouw vingerafdruk. Wij ontzorgen je in het gehele proces & denken voorruit om zo jouw visie werkelijkheid te maken. Gepersonaliseerd deskundig advies is niet alleen een service; het is een partnerschap tussen jou en onze vakmensen. Samen streven we ernaar om niet alleen aan, maar over jouw verwachtingen te voldoen. Dus, wanneer je nadenkt over de finishing touch voor jouw ramen, denk dan aan ons gepersonaliseerde deskundig advies als de sleutel tot het ontsluiten van de ware potentie van je interieur. Het is onze belofte om raamdecoratie te transformeren van een functionele noodzaak naar een kunstvorm die de ziel van jouw huis omarmt.

Lees meer

service-3

PREMIUM SERVICE

Bij Raamstyling begrijpen we dat elk huis uniek is en verdient om met zorg en aandacht te worden behandeld. Daarom gaan we verder dan alleen het leveren van raamdecoratie; we bieden een ongeëvenaarde premium service die een vleugje luxe en perfectie toevoegt aan elke ruimte. Onze monteurs zorgen voor een naadloze installatie, waarbij ze niet alleen rekening houden met esthetiek, maar ook met functionaliteit en duurzaamheid. Het is ons doel om jou niet alleen te voorzien van raamdecoratie, maar om een ervaring te creëren die lang meegaat en voldoet aan de hoogste normen van perfectie. Daarnaast zal ons after sales team een verlengstuk zijn van deze belofte aan jou, het is de geruststelling dat wij er zijn voor elke stap van jouw reis met onze raamdecoratie. Bij Raamstyling gaat onze betrokkenheid bij jouw tevredenheid verder dan alleen verkoop. Het omvat een levenslange toewijding aan het waarborgen van de optimale prestaties & duurzaamheid van jouw raamdecoratie.

Lees meer

Historie

Passie sinds 2005

In 2005 begon Raamstyling als een bescheiden vastgoedonderneming. Walther Vastgoedbeheer, opgericht door Nik en Eric Walther. 

Wat begon als een droom is uitgegroeid tot een succesverhaal vol groei en innovatie.  

Dankzij het vastgoedbeheer deden de broers veel uiteenlopende, maar altijd leerzame ervaringen op. Zo kwamen ze erachter dat binnen de vastgoedmarkt een enorme behoefte is aan maatoplossingen in raamdecoratie. 

De broers Walther namen het heft in eigen handen om te kunnen voorzien in deze behoefte, met onvoorwaardelijk maatwerk als belangrijkste pijler.  
Een zoektocht door de beboste gebieden van Centraal-Europa bracht hen uiteindelijk tot de productielocatie die in staat was hun filosofie te leveren. En zo werd Raamstyling BV in 2014 een feit. 

Eerst klein, opererend vanaf een Eindhovense benedenwoning verkochten ze vooral via Marktplaats. Elke keer als er nieuwe voorraad arriveerde, moeten ze zich letterlijk een weg tussen de dozen banen. In het begin verliep het af en toe wat stroef & ze stonden ze voor grote uitdagingen.  

De sfeer binnen het team bleef in deze moeilijke periode gelukkig onverminderd positief. Met de inzet van vaste krachten Bram van Weenen, Remco van Heugten en eersteklas stagiaire Inge Das kwamen ze voorbij dat dode punt. Ze besloten daarom een pand met showroom te betrekken op de Schootsestraat in Eindhoven. 

De onvermijdelijke volgende verhuizing bracht Raamstyling BV in april 2019 weer dichter bij de roots. Vlak naast Walther Vastgoedbeheer op de Eindhovense Leenderweg vonden ze een pand groot genoeg om hun ambities te verwezenlijken.  

Hier werd de ruimte gecreëerd om klanten op een nog betere manier te inspireren en te laten zien dat de mogelijkheden werkelijk eindeloos zijn.  
Het aantal medewerkers binnen het team groeide mee. Om een beter fundament te hebben voor de groei, is er in 2021 geïnvesteerd in een innovatief CRM systeem die de ordering en uitleverings-processen ging automatiseren om de klant nog beter te kunnen helpen en een hogere service te kunnen waarborgen.  

Nu, 10 jaar na de oprichting stellen we met trots vast dat we inmiddels meer dan 500.000 jaloezieën en 20 kilometer aan gordijnen hebben geplaatst. Dat zijn heel veel raampartijen! 

Bij Raamstyling draait het om inspiratie, advies en service.  
Dat is ons fundament voor succes.  
We streven ernaar om onze klanten op het hoogste niveau te bedienen. Met onze vernieuwde website op de planning willen we bezoekers inspireren en uitnodigen om onze showroom te bezoeken, waar ze de schoonheid van raamdecoratie kunnen ervaren. 

Onderweg naar 20 jaar Raamstyling zijn we vastberaden om onze passie voor raamdecoratie voort te zetten en onze klanten te blijven inspireren.  

Kom langs in onze showroom en ervaar zelf de eindeloze mogelijkheden die wij te bieden hebben. Samen creëren we een unieke en stijlvolle raambeleving decoratie die garant staat voor een persoonlijke touch aan jouw interieur en langdurig woongenot & de tand des tijds zal doorstaan. 

Wie zijn onze klanten?

Particuliere opdrachtgevers

Verbouw je je huis, betrek je een nieuwe woning, of ben je toe aan een restyling? 
Heb je jouw wensen duidelijk in beeld, of juist (nog) helemaal niet: bij ons raak je geïnspireerd!  

Je ziet alle producten uitgevoerd in tal van materialen, kleuren, afmetingen… Bij ons kom je alles te weten over voor- en nadelen, verduistering, akoestiek van de producten, de geschiktheid voor uiteenlopende ruimten, het onderhoud en ga zo maar door. Uiteraard vergeten we je hier niet te vertellen over alternatieve raamdecoratie producten waaraan je zelf misschien niet hebt gedacht. 

Stalen die we ter beschikking stellen helpen je om een weloverwogen keuze te maken door zelf thuis te kunnen beoordelen of het gekozen materiaal en kleur ook bij je passen. Op het moment dat je een definitieve keuze hebt gemaakt, komen wij bij jou thuis inmeten.  
Gevolgd door de offerte opmaken, bestellen we na akkoord jouw raamdecoratie die je woning gaat verfraaien.  

Bij nieuwbouw of een verbouwing, komen we in jouw belang liefst zo vroeg mogelijk in contact. We kunnen dan op maat adviseren met betrekking tot voorbereiding die getroffen kunnen worden voor een optimaal eindresultaat. 

Houd altijd rekening met levertijden van meerdere weken tot enkele maanden. Na onze vakkundige en hoogwaardige montage, blijf je verzekerd van onze service: we staan altijd klaar voor onze klanten! 

Bij een nieuwbouwhuis weten we maar al te goed hoe vervelend het is om even zonder iets voor de ramen te hebben hangen. Angst dat men de dure keuken weghaalt of bang voor slapeloze nachten vanwege het licht wat naar binnen komt, Raamstyling denkt mee. We hebben tijdelijke plissés waar we ramen ter overbrugging mee kunnen voorzien. 

 

(Interieur) Architecten en aannemers

Bij nieuwbouwprojecten of ingrijpende verbouwingen streven wij ernaar om zo snel mogelijk betrokken te worden & dit altijd in het belang van van onze opdrachtgever.  

Zodra de tekeningen worden gemaakt, willen we graag meedenken over de raamdecoratie. Het liefst zijn we betrokken voordat de tekeningen gereed zijn, zodat we samen de juiste diepte van de dagkanten, de juiste kozijnen en draairichtingen kunnen bepalen voor het perfecte product.  

We willen ervoor zorgen dat er geen concessies gedaan hoeven te worden van het functionele versus het esthetische. Daarnaast denken we graag mee over elektrapunten voor zowel binnen als buiten, de diepte en afmetingen van verlaagde plafonds, enzovoort. 

Afhankelijk van de keuze van onze klanten, geven wij advies over de voorbereiding van de montage. Gaat het om gordijnen, jaloezieën of een ander product? Wil men een koof als onderdeel van het plafond of elektrische bediening? Is er nagedacht over horren?  
Er zijn veel zaken waar tijdig over beslist moet worden. Op die manier voorkom je dat een gewenst product of een bepaalde montagemethode achteraf niet mogelijk blijkt te zijn of er minder fraai uitziet dan het had kunnen zijn. Dat is zonde en onnodig. 

Wij streven ernaar om te adviseren met het oog op een optimaal eindresultaat. Of het nu gaat om een nieuwbouwwoning, een te verbouwen villa, een hotel, een kantoor of een appartementencomplex dat is gerealiseerd na de transformatie van een kantoorgebouw.  

We hebben maar 1 doel voor ogen: samen met onze opdrachtgevers een prachtig eindresultaat te bereiken. Waarbij we flexibel zijn en graag mee willen denken met onze opdrachtgever. 

We werken graag in teamverband voor onze professionele opdrachtgevers. We weten wat plannen is en wanneer flexibiliteit een voorwaarde is.  

Architecten vinden in ons een partner die inspireert, adviseert en een degelijke service verleent. Interieurarchitecten nemen we veel werk uit handen. Samen met jouw opdrachtgevers ben je welkom in onze showroom. Dat maakt jouw werk gemakkelijker en geeft het een toegevoegde waarde. Raamstyling geldt bovenal als betrouwbaar op elk detail. 

Woningbouwcoöperaties

Grotere verhuurprojecten hebben vaak een vast budget als vertrekpunt.  

Ook binnen een dergelijke calculatie zijn er altijd meerdere mogelijke oplossingen voor de raambekleding. We tonen de beste opties, en presenteren een projectprijs die past. Daarbij krijgt je als professionele opdrachtgever de zekerheid van een tijdige levering en vakkundige montage. 

We realiseren een dergelijk project volgens een overeengekomen plan en zijn flexibel als daarom wordt gevraagd. 

Monteurs en interieur zzp'ers

Ben jij zelfstandige in onze branche en verzorg je daarbij ook de ideeën voor raamdecoratie en eventueel de montage? Ook jij bent welkom bij Raamstyling. Daarmee ben je in staat een enorm scala aan producten en uitvoeringen voor te stellen aan jouw klant. Wij zorgen als betrouwbare partner voor een stipte levering. Jij haalt je bestelling bij ons op en doet de rest!  

Zo werkt Raamstyling voor jou

usp-icon
Inspiratie

Of je nu al wel of totaal geen idee hebt voor de raambekleding in je woning, wij inspireren je graag!

usp-icon
Kennismaking

We maken graag kennis. Bij voorkeur bij ons in showroom. Bij jouw thuis kan natuurlijk ook.

usp-icon
Afspraak showroom

Hier kun je alle mogelijke producten zien. In alle beschikbare materialen, kleuren en afwerkingen. Op deze manier geraak je eindeloos geïnspireerd en ontdek je allerlei passende nieuwe mogelijkheden.

usp-icon
Wensen en details

Het beste advies start bij een goed gesprek. Daarom nemen we uitgebreid de tijd om naar je wensen te luisteren en vanaf het begin met je mee te denken.

usp-icon
Inmeten en advies bij jouw thuis

We gebruiken laser meettechniek om alle maten exact te inventariseren. We inventariseren hoe de producten van jouw keuze bevestigd kunnen worden.

usp-icon
Vrijblijvende offerte

Wanneer alles voor jou en ons duidelijk is, kunnen we zo gewenst onze offerte uitbrengen. Een heldere berekening zonder verborgen kosten. Compleet en vrijblijvend. Daarvoor betaal je 75,- euro, die in mindering wordt gebracht wanneer de opdracht ons wordt gegund.

usp-icon
Definitieve offerte

Bevat onze met zorg samengestelde offerte al je wensen? Wil je nog iets aanpassen of toevoegen? We nemen de veranderingen op in een definitieve offerte die je goedkeurt.

usp-icon
Aanbetaling

Na de bevestiging van jouw opdracht gaan we verder aan de slag. We bestellen de gewenste producten en brengen een aanbetaling in rekening.

usp-icon
Planning

In de planning die je van ons krijgt, zie je precies wat je kan verwachten tot en met de datum van montage.

usp-icon
Update tijdens traject

We geven met regelmaat een update van onze planning. Gaan we sneller dan verwacht, of wordt een onderdeel van je bestelling onverhoopt iets later geleverd? Jij hoort het meteen van ons.

usp-icon
Montage

Onze vakkundige monteurs brengen alles aan zoals afgesproken . Ze laten niets achter aan restmateriaal of verpakking. Eventueel nemen zij vervangen raambekleding mee.

usp-icon
After sales

We zorgen voor de beste service die u kunt bedenken. Van het oplossen van een probleem met een gordijn dat onverhoopt niet soepel in de rails loopt, tot uitleg van de bediening van een elektrische afstandsbediening, niets is ons team teveel !