Over Raamstyling

logo

Passie sinds 2014

Welkom bij Raamstyling, waar passie voor raamdecoratie en klantgerichtheid samenkomen. Sinds onze oprichting in 2014 zijn we uitgegroeid tot een gevestigde naam in de wereld van raamdecoratie, met een focus op maatwerk, innovatie en uitstekende service. Wat begon als een klein bedrijf, opererend vanuit een woning in Eindhoven, is nu een succesvolle onderneming met een ruime showroom op de Leenderweg. Hier inspireren we onze klanten dagelijks met de eindeloze mogelijkheden van raamdecoratie. Bij Raamstyling is het onze missie om elke klant te ontzorgen van A tot Z, met hoogwaardige producten en deskundig advies. Laat je vrijblijvend inspireren in onze showroom, waar onze deskundige adviseurs je persoonlijk en op maat adviseren. We geloven dat raamdecoratie niet alleen functioneel moet zijn, maar ook een verlengstuk van je persoonlijke stijl. Daarom bieden we 100% Nederlands maatwerk, dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.Onze groei en succes zijn gebouwd op de fundamenten van betrouwbaarheid en professionaliteit. We hebben een toegewijd team dat dagelijks streeft naar perfectie, van het eerste adviesgesprek tot de uiteindelijke installatie. Dankzij onze hoogwaardige materialen, duurzame systemen, professionele montage en uitgebreide garantie van 2 jaar, kunnen we garanderen dat we de beste kwaliteit en service bieden.

Lees meer

Ons team

Bram

is dè man in onze showroom. Er is niemand die meer weet op het gebied van raamdecoratie dan hij. Wat kan er wel en wat niet, en wat is nog mooier? Hij inspireert jou met zijn creativiteit en kennis. Opdrachtgevers bevelen hem keer op keer aan binnen hun eigen kring of netwerk.

Lindsey

is verantwoordelijk voor de planning van elk project of opdracht. Ze kent elke stap en begrijpt als geen ander wat er precies nodig is voordat zowel jij als wij trots kunnen zijn op het eindresultaat. Haar missie is om de klant altijd een stapje voor te zijn.

Wesley

daagt je uit met niet-alledaagse montagewerkzaamheden. Hij gaat geen probleem uit de weg, heeft altijd een oplossing en levert hoogwaardig vakmanschap.

Erik

is een expert in het perfect monteren van raamdecoratie. Hij kent het verschil tussen gewoon ophangen en een echt meesterwerk creëren.

Anais

is onze enthousiaste sales expert. Met haar passie voor interieur en oog voor detail helpt ze klanten de perfecte raamdecoratie te vinden. Anaïs staat altijd klaar met persoonlijk advies en een glimlach!

Marcel

is onze adviseur bij jou thuis. Hij is een wandelende encyclopedie als het gaat om producten, materialen, bevestigingsmethoden en alle voor- en nadelen. Marcel weet bijna altijd hoe het nóg mooier en beter kan. Hij inspireert en adviseert, zodat jij het beste resultaat krijgt

Remco

bestiert onze binnendienst. Zijn offertes zijn tot in de puntjes uitgewerkt, zonder verborgen kosten.

Zowel particulier als zakelijk

Particuliere opdrachtgevers

 

Verbouw je je huis, betrek je een nieuwe woning, of ben je toe aan een restyling? Bij Raamstyling raak je geïnspireerd, ongeacht of je je wensen al duidelijk hebt of nog inspiratie zoekt!

Ontdek ons brede assortiment raamdecoratie in diverse materialen, kleuren en afmetingen. We informeren je over verduistering, akoestiek, onderhoud en alternatieve opties.

Gebruik onze stalen om thuis de perfecte keuze te maken. Nadat je hebt gekozen, meten we in en maken we een offerte. Na akkoord bestellen we jouw raamdecoratie.

Bij nieuwbouw of verbouwing adviseren we graag vroegtijdig voor optimale voorbereidingen en resultaten. Houd rekening met levertijden van enkele weken tot maanden. Na vakkundige montage ben je verzekerd van onze blijvende service.

Voor nieuwbouwhuizen bieden we tijdelijke plissés aan, zodat je niet zonder raamdecoratie zit. Dit voorkomt zorgen over inbraak of slapeloze nachten door binnenvallend licht. Raamstyling denkt met je mee!

(Interieur) Architecten en aannemers

Bij nieuwbouwprojecten en grote verbouwingen willen we zo snel mogelijk betrokken worden. Zodra de tekeningen worden gemaakt, denken we mee over raamdecoratie, dagkanten, kozijnen en draairichtingen voor het perfecte resultaat.

We doen geen concessies op functionaliteit en esthetiek. We adviseren ook over elektrapunten en verlaagde plafonds. Afhankelijk van de gekozen raamdecoratie geven we advies over de montagevoorbereiding, zoals gordijnen, jaloezieën, koven of elektrische bediening.

Door tijdig te beslissen, voorkomen we dat gewenste producten of montagemethoden achteraf niet mogelijk zijn of minder mooi uitvallen. We streven naar een optimaal eindresultaat, of het nu gaat om nieuwbouwwoningen, villa's, hotels, kantoren of appartementencomplexen.

Samen met onze opdrachtgevers willen we een prachtig eindresultaat bereiken. We zijn flexibel en denken graag mee. Architecten en interieurarchitecten vinden in ons een betrouwbare en inspirerende partner. Bezoek onze showroom voor persoonlijk advies en hoogwaardige service. Raamstyling staat bekend om zijn betrouwbaarheid en oog voor detail.

Woningbouwcoöperaties

Grotere verhuurprojecten beginnen vaak met een vast budget.

Binnen dit budget bieden wij diverse oplossingen voor raambekleding. We tonen de beste opties en presenteren een passende projectprijs. Als professionele opdrachtgever krijg je zekerheid van tijdige levering en vakkundige montage.

We realiseren projecten volgens plan en zijn flexibel wanneer dat nodig is.

Raamstyling biedt hoogwaardige en betrouwbare service, perfect voor jouw verhuurproject.

Monteurs en interieur ZZP'ers

 

Ben jij zelfstandige in raamdecoratie en montage? Ook jij bent welkom bij Raamstyling. Met ons uitgebreide assortiment kun je jouw klanten een breed scala aan producten en uitvoeringen voorstellen. Wij zorgen voor een stipte levering. Jij haalt je bestelling op en doet de rest!

Raamstyling is jouw betrouwbare partner voor hoogwaardige raambekleding. Daarnaast bieden we ondersteuning met advies, stalen en technische specificaties om jouw projecten succesvol te maken. Samen streven we naar perfectie in elk detail, zodat jouw klanten altijd tevreden zijn met het eindresultaat.