Over Raamstyling

logo

Passie sinds 2014

Welkom bij Raamstyling, waar passie voor raamdecoratie en klantgerichtheid samenkomen. Sinds onze oprichting in 2014 hebben we ons ontwikkeld tot een gevestigde naam in de wereld van raamdecoratie, met een focus op maatwerk, innovatie en uitstekende service.Wat begon als een klein bedrijf, opererend vanuit een woning in Eindhoven, is uitgegroeid tot een succesvolle onderneming met een ruime showroom op de Leenderweg. Hier inspireren we onze klanten dagelijks met de eindeloze mogelijkheden van raamdecoratie.Bij Raamstyling is het onze missie om elke klant te ondersteunen met hoogwaardige producten en deskundig advies. We geloven dat raamdecoratie niet alleen functioneel moet zijn, maar ook een verlengstuk van je persoonlijke stijl. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij jouw wensen en behoeften.Onze groei en succes zijn gebouwd op de fundamenten van betrouwbaarheid en professionaliteit. We hebben een toegewijd team dat dagelijks streeft naar perfectie, van het eerste adviesgesprek tot de uiteindelijke installatie. Dankzij onze jarenlange ervaring en continue innovatie kunnen we garanderen dat we de beste kwaliteit en service bieden.

Ons team

Bram

is dè man in onze showroom. Er is niemand die meer weet op het gebied van raamdecoratie dan hij. Wat kan er wel en wat niet, en wat is nog mooier? Hij inspireert jou met zijn creativiteit en kennis. Opdrachtgevers bevelen hem keer op keer aan binnen hun eigen kring of netwerk.

Lindsey

is verantwoordelijk voor de planning van elk project of opdracht. Ze kent elke stap en begrijpt als geen ander wat er precies nodig is voordat zowel jij als wij trots kunnen zijn op het eindresultaat. Haar missie is om de klant altijd een stapje voor te zijn.

Wesley

daagt je uit met niet-alledaagse montagewerkzaamheden. Hij gaat geen probleem uit de weg, heeft altijd een oplossing en levert hoogwaardig vakmanschap.

Erik

is een expert in het perfect monteren van raamdecoratie. Hij kent het verschil tussen gewoon ophangen en een echt meesterwerk creëren.

Anais

is onze enthousiaste sales expert. Met haar passie voor interieur en oog voor detail helpt ze klanten de perfecte raamdecoratie te vinden. Anaïs staat altijd klaar met persoonlijk advies en een glimlach!

Marcel

is onze adviseur bij jou thuis. Hij is een wandelende encyclopedie als het gaat om producten, materialen, bevestigingsmethoden en alle voor- en nadelen. Marcel weet bijna altijd hoe het nóg mooier en beter kan. Hij inspireert en adviseert, zodat jij het beste resultaat krijgt

Remco

bestiert onze binnendienst. Zijn offertes zijn tot in de puntjes uitgewerkt, zonder verborgen kosten.

Wie zijn onze klanten?

Particuliere opdrachtgevers

Verbouw je je huis, betrek je een nieuwe woning, of ben je toe aan een restyling? 
Heb je jouw wensen duidelijk in beeld, of juist (nog) helemaal niet: bij ons raak je geïnspireerd!  

Je ziet alle producten uitgevoerd in tal van materialen, kleuren, afmetingen… Bij ons kom je alles te weten over voor- en nadelen, verduistering, akoestiek van de producten, de geschiktheid voor uiteenlopende ruimten, het onderhoud en ga zo maar door. Uiteraard vergeten we je hier niet te vertellen over alternatieve raamdecoratie producten waaraan je zelf misschien niet hebt gedacht. 

Stalen die we ter beschikking stellen helpen je om een weloverwogen keuze te maken door zelf thuis te kunnen beoordelen of het gekozen materiaal en kleur ook bij je passen. Op het moment dat je een definitieve keuze hebt gemaakt, komen wij bij jou thuis inmeten.  
Gevolgd door de offerte opmaken, bestellen we na akkoord jouw raamdecoratie die je woning gaat verfraaien.  

Bij nieuwbouw of een verbouwing, komen we in jouw belang liefst zo vroeg mogelijk in contact. We kunnen dan op maat adviseren met betrekking tot voorbereiding die getroffen kunnen worden voor een optimaal eindresultaat. 

Houd altijd rekening met levertijden van meerdere weken tot enkele maanden. Na onze vakkundige en hoogwaardige montage, blijf je verzekerd van onze service: we staan altijd klaar voor onze klanten! 

Bij een nieuwbouwhuis weten we maar al te goed hoe vervelend het is om even zonder iets voor de ramen te hebben hangen. Angst dat men de dure keuken weghaalt of bang voor slapeloze nachten vanwege het licht wat naar binnen komt, Raamstyling denkt mee. We hebben tijdelijke plissés waar we ramen ter overbrugging mee kunnen voorzien. 

 

(Interieur) Architecten en aannemers

Bij nieuwbouwprojecten of ingrijpende verbouwingen streven wij ernaar om zo snel mogelijk betrokken te worden & dit altijd in het belang van van onze opdrachtgever.  

Zodra de tekeningen worden gemaakt, willen we graag meedenken over de raamdecoratie. Het liefst zijn we betrokken voordat de tekeningen gereed zijn, zodat we samen de juiste diepte van de dagkanten, de juiste kozijnen en draairichtingen kunnen bepalen voor het perfecte product.  

We willen ervoor zorgen dat er geen concessies gedaan hoeven te worden van het functionele versus het esthetische. Daarnaast denken we graag mee over elektrapunten voor zowel binnen als buiten, de diepte en afmetingen van verlaagde plafonds, enzovoort. 

Afhankelijk van de keuze van onze klanten, geven wij advies over de voorbereiding van de montage. Gaat het om gordijnen, jaloezieën of een ander product? Wil men een koof als onderdeel van het plafond of elektrische bediening? Is er nagedacht over horren?  
Er zijn veel zaken waar tijdig over beslist moet worden. Op die manier voorkom je dat een gewenst product of een bepaalde montagemethode achteraf niet mogelijk blijkt te zijn of er minder fraai uitziet dan het had kunnen zijn. Dat is zonde en onnodig. 

Wij streven ernaar om te adviseren met het oog op een optimaal eindresultaat. Of het nu gaat om een nieuwbouwwoning, een te verbouwen villa, een hotel, een kantoor of een appartementencomplex dat is gerealiseerd na de transformatie van een kantoorgebouw.  

We hebben maar 1 doel voor ogen: samen met onze opdrachtgevers een prachtig eindresultaat te bereiken. Waarbij we flexibel zijn en graag mee willen denken met onze opdrachtgever. 

We werken graag in teamverband voor onze professionele opdrachtgevers. We weten wat plannen is en wanneer flexibiliteit een voorwaarde is.  

Architecten vinden in ons een partner die inspireert, adviseert en een degelijke service verleent. Interieurarchitecten nemen we veel werk uit handen. Samen met jouw opdrachtgevers ben je welkom in onze showroom. Dat maakt jouw werk gemakkelijker en geeft het een toegevoegde waarde. Raamstyling geldt bovenal als betrouwbaar op elk detail. 

Woningbouwcoöperaties

Grotere verhuurprojecten hebben vaak een vast budget als vertrekpunt.  

Ook binnen een dergelijke calculatie zijn er altijd meerdere mogelijke oplossingen voor de raambekleding. We tonen de beste opties, en presenteren een projectprijs die past. Daarbij krijgt je als professionele opdrachtgever de zekerheid van een tijdige levering en vakkundige montage. 

We realiseren een dergelijk project volgens een overeengekomen plan en zijn flexibel als daarom wordt gevraagd. 

Monteurs en interieur zzp'ers

Ben jij zelfstandige in onze branche en verzorg je daarbij ook de ideeën voor raamdecoratie en eventueel de montage? Ook jij bent welkom bij Raamstyling. Daarmee ben je in staat een enorm scala aan producten en uitvoeringen voor te stellen aan jouw klant. Wij zorgen als betrouwbare partner voor een stipte levering. Jij haalt je bestelling bij ons op en doet de rest!