•  +31 40 294 0319
  •  info@raamstyling.nl

BAMBOE JALOEZIEEN

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

Bamboe jaloezieën

Authentiek, natuurlijk & tijdsloos

Bamboe jaloezieën hebben een warme uitstraling en creeeren sfeer in huis. Bamboe is authentiek, natuurlijk en tijdloos en combineert goed met elk interieur. Met Bamboe jaloezieën van Raamstyling bent u verzekerd van jarenlang woonplezier!

Jaloezieën van Bamboe hebben een zeer authentieke uitstraling. Dit komt doordat de structuur van de Bamboe duidelijk zichtbaar is op de lamellen. Bamboe jaloezieën zijn een fractie dunner dan jaloezieën van Lindenhout.

De Bamboe jaloezieën van Raamstlying hebben allen horizontale lamellen die kunnen tuimelen. Door de lamellen te kantelen verandert de lichtinval en regelt u de perfecte sfeer voor elke ruimte. Met het kantelen bepaalt u ook de mate van inkijk.

Bij het bestellen kiest u zelf de gewenste bedieningszijde, kleur, breedte van de lamellen en houten sierlijst. Bij het bestellen kiest u zelf de gewenste bedieningszijde, kleur, breedte van de lamellen en houten sierlijst. Bij alle Bamboe jaloezieën kunt u kiezen uit 4 bedieningmogelijkheden, uit een van onze 16 prachtige kleuren waarvoor gratis kleurenstalen aan te vragen zijn, verder een lamelbreedte van 25 mm of 50 mm en tevens de keuze uit een sierkoof of sierplint. De Bamboe jaloezieën van 50 mm hebben zelfs een extra optie: een ladderband.

Interesse in Bamboe jaloezieën?

Neem voor meer informatie vrijblijvend telefonisch contact op met Raamstyling of maak een afspraak om langs te komen in de showroom in Eindhoven. U bent van harte welkom om zich te komen orienteren op de beste keuze voor uw woning.