Creëer sfeer met raamdecoratie op de slaapkamer

De slaapkamer is een plek waar comfort en privacy voorop staan. Het is een privéruimte waar je volledig tot rust moet kunnen komen. Een cruciaal aspect hiervan is de mate van verduistering en privacy die je in je slaapkamer hebt. Gelukkig zijn er tal van opties om dit te bereiken, van (duo-)plissés tot verduisterende gordijnen. In onze showroom kun je alle opties bekijken en staan onze experts klaar om je van persoonlijk advies te voorzien.

slaapkamer-metalen jaloezie-gordijn enkele plooi
slaapkamer-metalen jaloezie-gordijn enkele plooi slaapkamer-shutter slaapkamer-jaloezie-pawlonia wood slaapkamer-rolgordijnen ibiza real estate photographer tamas-8737

Veelgebruikte raamdecoratie in de slaapkamer

Naast functionaliteit speelt de sfeer een belangrijke rol in de slaapkamer. De keuze van de vloer, het bed, de dekbedden, kussens en verlichting dragen allemaal bij aan de algemene ambiance. Raamdecoratie is hierin de finishing touch. Met een breed scala aan mogelijkheden, materialen en kleuren kun je de slaapkamer helemaal naar jouw hand zetten. In onze showroom kun je alle opties bekijken en staan onze experts klaar om je van persoonlijk advies te voorzien.

Houten jaloezieën + gordijnen combi

Jaloezieën bieden privacy en stellen je in staat de lichtinval eenvoudig te reguleren. Gordijnen zorgen voor verduistering, aankleding van de ruimte en verbeteren de akoestiek. Deze combinatie zorgt ook voor een uniforme uitstraling aan de buitenzijde.

Bekijk product

Plissés

Plisségordijnen zijn beschikbaar met verduisterende doeken. Door de verschillende systeem mogelijkheden voldoet het aan meer wensen en behoeften. Ook plissés dragen bij aan een uniforme uitstraling aan de buitenkant.

Bekijk product

Shutters

Voor complexe raamvormen zoals schuine ramen, puntramen, ronde ramen en draaikiepramen, bieden shutters altijd een passende oplossing. Ze geven een luxe uitstraling aan de ruimte. Shutters zijn uitstekend in het reguleren van licht en privacy.

Bekijk product