Stijlvolle raamdecoratie in de eetkamer

De eetkamer is tegenwoordig vaak het verlengde van de keuken, het hart van het huis. De plaats waar familie en vrienden samenkomen, waar er genoten wordt van heerlijke maaltijden en gezellige gesprekken.

eetkamer-gordijn wave plooi
eetkamer-gordijn wave plooi eetkamer-waveplooi gordijn eetkamer-bamboe jaloezie eetkamer-gordijn wave plooi gordijn-jaloezie-bamboe eetkamer-gordijn enkele plooi

Welke raambekleding past in de eetkamer?

Overdag kan natuurlijk licht de eetervaring verrijken, terwijl ’s avonds de behoefte aan privacy en sfeerverlichting toeneemt. Daarom zijn aanpasbare opties zoals gordijnen, in betweens, rol (vouw) gordijnen of jaloezieën ideaal zijn om de gewenste balans tussenlichtinval en privacy te creëren.Stijl speelt een belangrijke rol in het selecteren van raamdecoratie voor de eetkamer. Het gebruik van elegante gordijnen en subtiele jaloezieën kan de ruimte verfraaien en een gevoel van verfijning toevoegen. Overweeg ook de kleur en textuur af te stemmen op de eetkamerinrichting, waardoor een harmonieus geheel ontstaat.

Houten Jaloezieën

Houten jaloezieën zijn erg geschikt voor de eetkamer. Dankzij het materiaal hebben ze een natuurlijke en warme uitstraling. De kleuren zijn matter dan bij de aluminium variant. Indien gewenst zijn de jaloezieën elektrisch te bedienen.

Bekijk product

Shutters

Shutters hebben een erg luxe uitstraling, zijn duurzaam en zorgen voor waardevermeerdering van een woning. Shutters worden altijd op maat gemaakt en passen daarom perfect op jouw raam. Met shutters heb je veel controle over de lichtinval.

Bekijk product

In betweens

In betweens in de eetkamer bieden een ideale balans tussen natuurlijk licht en privacy, terwijl ze stijl en flexibiliteit toevoegen aan het interieur. Ze zijn ook makkelijk te onderhouden, wat ze bijzonder geschikt maakt voor eetruimtes.

Bekijk product

Gordijnen

Gordijnen zijn echte sfeermakers en daardoor zeer geschikt voor de eetkamer. Ze verbeteren de akoestiek en dankzij de ruime keuze aan materialen en kleuren is er altijd een gordijn dat perfect aansluit bij jouw woonstijl.

Bekijk product