•  +31 40 294 0319
  •  info@raamstyling.nl

Oktober Woonmaand bij Raamstyling

Gratis inmeten en persoonlijk advies!

De maand oktober staat volledig in het teken van wonen, daarom roepen wij deze maand uit tot woonmaand. In de maand oktober slaat het weer vaak om naar kouder en natter herfstweer. Deze herfstachtige periode is het ideale moment om hier met uw raamdecoratie op in te spelen. Maak uw huis warm en gezellig! Wij geven uw persoonlijk advies en komen deze maand gratis bij u inmeten.

Oktober Woonmaand* 

Alleen in de maand oktober gratis inmeten en persoonlijk advies. Bent u op zoek naar nieuwe raamdecoratie, zoals jaloezieën, plissés,(rol)gordijnen of rolluiken? Profiteer dan van onze leuke oktober actie waarbij wij de gehele maand gratis komen inmeten bij uw nieuwe bestelling. Tevens geven wij uw persoonlijk advies en helpen wij u zo uw woning winterklaar te maken.

Facebook winactie*

Om de woonmaand goed van start te gaan, starten wij op maandag 3 oktober met een leuke Facebook actie. Door deel te nemen aan deze actie maakt u kans op een Agua Beauty & Spa arrangement voor 2 personen t.w.v. 170 euro!  Hiervoor hoeft u alleen onze actie te liken op onze Facebook het bericht te delen en een vriend/vriendin te taggen, die volgens u een verwendag verdiend. Op maandag 24 oktober zullen wij uit alle deelnemers een winnaar kiezen.

Agua Beauty & Spa arrangement voor 2 personen t.w.v. 170 euro!
• Ontvangst met drankje, verse (munt)thee of koffie naar keuze
• Gebruik van alle luxe saunafaciliteiten en heerlijk dakterras
• Gebruik van badjas, slippers, handdoeken, luxe douchegel, shampoo en lotion
• Een heerlijke salade en een drankje naar keuze
• Een massage of gezichtsbehandeling naar keuze (30 min)

 

Oktober Woonmaand - Gratis inmeten en persoonlijk advies

*Op deze actie zijn de volgende actievoorwaarden van toepassing.