•  +31 40 294 0319
  •  info@raamstyling.nl

DAKRAAM ROLGORDIJN

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Dakraam rolgordijn

Een dakraam rolgordijn bestelt u op Raamstyling.nl, uw online specialist op het gebied van raamdecoratie. Hebt u een rolgordijn nodig voor bijvoorbeeld een dakram in uw zolderkamer? In onze webwinkel vindt u het ideale dakraam rolgordijn! Wij leveren prachtige artikelen in mooie kleuren die bovendien door ons op maat zijn gemaakt. Zoek uw favoriete dakraam rolgordijn op in ons assortiment. Wij hebben de volgende modellen voor u klaarliggen:

Wordt u liever wakker met het opgaam van de zon? Dan is een transparant dakraam rolgordijn uitstekend geschikt voor u. Of hebt u liever een donkere slaapkamer? Dan is een verduisterend dakraam rolgordijn iets voor u. Wat u ook kiest, Raamstyling.nl heeft het dakraam rolgordijn waar u naar zoekt.

Een dakraam rolgordijn voor uw bedrijf

Uiteraard is een dakraam rolgordijn niet alleen geschikt voor particulier gebruik. Wij plaatsen onze producten uiteraard ook in uw bedrijfspand. Bent u het als ondernemer beu om iedere keer de zonweringen schoon te moeten maken of te vervangen? Kijk dan naar onze zonwerende rolgordijnen. En, zoals al eerder werd vermeld, hebben wij ook een dakraam rolgordijn met zonwerend materiaal! Wij zorgen er niet alleen voor dat u de juiste maat krijgt voor uw bedrijf, maar ook een vakkundige installatie daarvan. Vraag ons hiernaar en wij sturen en vakkundige monteur die het dakraam rolgordijn op de juiste manier plaatst.

Service en contact

Hebt u vragen en opmerkingen? Wij staan voor u klaar. Bel ons tijdens werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur. Wij zijn bereikbaar op + 31 (0)402940319 of stuur een mail naar info@raamstyling.nl en wij nemen snel contact met u op. Bestelt u een dakraam rolgordijn, dan zijn de volgende voordelen van Raamstyling.nl vanzelfsprekend:

  • Gratis verzending van alle bestellingen
  • Iedere bestelling boven de €500,- betekent gratis maatwerk!
  • Kleurstalen zijn gratis aan te vragen
  • Wij bieden gegarandeerd de laagste prijs
  • Originele productie

Bestel dus nu uw dakraam rolgordijn op Raamstyling.nl. Wij zijn uw online specialist op het gebied van raamdecoratie.