•  +31 40 294 0319
  •  info@raamstyling.nl

Rolgordijnen op maat

De meest populaire raamdecoratie in Nederland is ongetwijfeld het rolgordijn. Dat is niet voor niets want rolgordijnen nemen weinig plek in en zijn nagenoeg in elke ruimte te gebruiken. Bij Raamstyling.nl kunt u kiezen uit vele soorten stoffen en kleuren en bent u aan het beste adres voor betaalbare rolgordijnen op maat.

houten jaloezieen op maatkeuken jaloezieen op maatcomfort line jaloezieen

Rolgordijnen

Een rolgordijn is een gordijn dat op- en afgerold kan worden. De basis bestaat uit een bovenbuis waar een stof op wordt gezet. De twee uiteinden van de buis worden afgewerkt met doppen waar een draaimechanisme en een ketting aan hangt. Hiermee kunt u de rolgordijnen gemakkelijk bedienen.

Naast eenvoudige rolgordijnen op maat, hebben wij ook meer luxe uitvoeringen. Hierbij is de bovenzijde van het rolgordijn afgewerkt met een cassette of sierlijst waar de stoffen rol in of achter verdwijnt.

Transparant of verduisterend

Rolgordijnen zijn geschikt voor de slaapkamer, woonkamer, studeerkamer, keuken en badkamer maar ook voor kantoorruimtes. Met een rolgordijn filtert u het licht of verduistert u een ruimte. De hoeveelheid licht die binnenvalt, is afhankelijk van de stofdikte.

Bij Raamstyling kunt u kiezen uit transparante, semi-transparante en de minder licht doorlatende stoffen. Bij een normaal rolgordijn wordt een enkele laag stof gebruikt. Duo rolgordijnen zijn voorzien van twee lagen stof die u op verschillende standen kunt zetten. Hierdoor kunt u op een creatieve manier met de lichtinval spelen.

Gegarandeerd maatwerk

Een rolgordijn op maat is bij ons 100% maatwerk en geen ingekort product. U kiest onder meer de dikte en kleur van de stof en de bedieningszijde. Voor een perfecte aansluiting op het kozijn zonder lichtkieren, adviseren wij u om een variant te bestellen met geleiders aan de zijkanten.

Om zeker te weten dat u de juiste maten opgeeft, vindt u op elke productpagina handige meetinstructies. U kunt ook gebruik maken van de meetservice van Raamstyling. Deze service is gratis bij bestellingen boven € 500,- incl. BTW binnen Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden).

Voordelen rolgordijnen op maat

De voordelen van rolgordijnen op maat van Raamstyling:

  • betaalbare topkwaliteit (eigen productie)
  • perfect passend
  • eenvoudig bedienbaar
  • eenvoudige installatie
  • gemakkelijk in onderhoud
  • ruimtebesparend
  • vochtbestendig (ook voor badkamers)

Voor elk type raam

Rolgordijnen zijn in principe geschikt voor elk type raam en te monteren op het kozijn, aan het plafond of op de wand. Heeft u een draai-kiepraam? Met onze handige spangeleiders blijven uw rolgordijnen op maat mooi strak op het raam hangen, ongeacht de stand van het raam.

Bent u op zoek naar een rolgordijn op maat voor een dakraam? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Naast transparant, semi-transparant en verduisterend is een rolgordijn op maat voor een dakraam ook leverbaar met een zonwerende stof.

Contact en info

Raamstyling biedt topkwaliteit raamdecoratie tegen voordelige prijzen. Dit kunnen we omdat we de productie in eigen hand hebben en er geen fysieke winkels op na houden. Wel hebben we een showroom in Eindhoven waar u op afspraak van harte welkom bent.

Neem contact op voor het maken van een afspraak, meer informatie of vragen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar en helpen u graag aan mooie en passende raamdecoratie voor uw huis of kantoor!