•  +31 40 294 0319
  •  info@raamstyling.nl

Raamdecoratie

Bij het inrichten van uw woning wilt u graag een persoonlijke sfeer creëren met raamdecoratie die precies aan uw wensen voldoet. Raamstyling.nl heeft voor elk interieur en elke gewenste stijl betaalbare raamdecoratie op maat. Onze collectie bestaat onder meer uit jaloezieën, plissés en rolgordijnen in vele uitvoeringen en kleuren.

Uitgebreide collectie raamdecoratie

Raamstyling biedt u betaalbare kwaliteit voor jarenlang woonplezier. Met onze raamdecoratie regelt u zelf de lichtinval en kunt u de hele dag door de sfeer in huis of op kantoor bepalen. U kunt bij ons kiezen uit de volgende soorten raamdecoratie:

  • Jaloezieën: horizontale lamellen van hout of bamboe voor een natuurlijke uitstraling of aluminium jaloezieën voor een meer trendy look. 
  • Plissé: trapsgewijs gevouwen plooien schuiven als een harmonica op en uit elkaar. In standaard of topdown uitvoering.
  • Duo plissé: plissé gordijnen met een dubbele laag stof waardoor de optrekkoorden minder zichtbaar zijn.
  • Rolgordijnen: een gordijn dat op- en afgerold kan worden. De meest populaire raamdecoratie van Nederland!
  • Duo rolgordijnen: een stijlvol rolgordijn met twee lagen stof die u op verschillende standen kunt zetten.
  • Gordijnen: verduisterende gordijnen, overgordijnen of in-betweens. Gordijnen blijven een stijlvolle vorm van raamdecoratie. 
  • Zonwering: buiten jaloezieën of buiten screens om het scherpe zonlicht en de warmte buiten te houden.
  • Rolluiken: voor complete rust, isolatiedoelen en inbraakpreventie. Van eenvoudige tot luxe uitvoeringen.

Raamstyling voordelen

Wij bieden onze raamdecoratie aan tegen scherpe prijzen. Dit kunnen we doen omdat we de productie in eigen hand hebben en niet over fysieke winkels beschikken. Wel hebben we een showroom waar u van harte welkom hebt en waar u al onze raamdecoratie kunt zien en voelen. Uiteraard voorzien wij u graag van persoonlijk advies als u langskomt.

100% maatwerk

Raamstyling levert geen ingekorte producten maar 100% maatwerk. Dat kunt u zien aan de extra opties die wij u bij elk product bieden. Afhankelijk van het specifieke product kiest u het materiaal, de kleur, de bedieningszijde en de manier van monteren. Sommige producten hebben extra opties ter afwerking zoals een sierlijst, koof, cassette of elektrische bediening.

Gratis kleurstalen

Op uw computerscherm komen de kleuren van onze raamdecoratie soms anders over dan ze in werkelijkheid ogen. Wij bieden u daarom de mogelijkheid om kleurstalen te bestellen. Zo weet u zeker dat u de kleur bestelt die bij uw interieur en wensen past. Deze service is gratis (maximaal vijf stalen). U ontvangt de gekozen kleurstalen zo spoedig mogelijk per post.

Meet- en montageservice

Op elke productpagina vindt u eenvoudige meetinstructies om de maten op te kunnen meten voor de door u gewenste raamdecoratie. Bij bestellingen vanaf €  500,- incl. BTW binnen Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) komen wij gratis bij u inmeten. 

Naast een meetservice hebben wij ook een eigen team van vakmensen die onze raamdecoratie monteert. De montagekosten hangen samen met uw uiteindelijke bestelling. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Afspraak en contact

Wilt u langskomen in de showroom in Eindhoven of heeft u vragen over onze producten of ons bedrijf? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag aan mooie maar betaalbare raamdecoratie!