•  +31 40 294 0319
  •  info@raamstyling.nl

Plissés

Een plisségordijn op maat zorgt voor een mooie lichtinval en houdt ongewenste inkijk tegen. De plissés van Raamstyling zijn van topkwaliteit maar wel scherp geprijsd. U krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie op de hoogwaardige plisségordijnen die speciaal voor u op maat worden gemaakt.

Collectie plissé

Een plisségordijn geeft uw kantoor, woonkamer, eetkamer of keuken een stijlvolle uitstraling. De raamdecoratie is strak en modern maar past in elk interieur. Met een plisségordijn kunt u spelen met het daglicht maar ongewenste inkijk tegengaan.

Raamstyling.nl biedt u een aantal verschillende uitvoeringen waarbij u kunt kiezen uit transparante, semi-transparante, donkere of verduisterende stof. De stof kan enkel gebruikt worden (plissé) of dubbel (duo plissé). Onze uitvoeringen:

  • Standaard: de bovenkant van de plissé zit vast, de onderkant kunt u naar boven schuiven.
  • Top down: met deze flexibele plissé kunt u de boven- en onderkant verschuiven.
  • Top down dakraam: zoals de top down maar dan speciaal voor een dakraam

100% op maat gemaakt

Raamstyling levert geen ingekorte producten maar 100% maatwerk. Dat kunt u zien door de extra opties die wij u bij elk product bieden. Door de diverse kleuren en bedieningsmogelijkheden kunt u de plissé perfect laten aansluiten op uw interieur.

Gratis kleurstalen plissé

Een plisségordijn is leverbaar in ongeveer 16 verschillende kleuren stof. Het is moeilijk om op basis van de kleuren op het computerscherm de juiste te kiezen. Wij raden u dan ook aan om gratis kleurenstalen aan te vragen voordat u online bestelt. Dan weet u zeker dat uw plissé gordijn straks perfect in uw interieur past.

Plissé gordijn inmeten en monteren

Om het meten en monteren zo gemakkelijk mogelijk te maken, vindt u op elke losse productpagina een specifieke meet- en montagehandleiding. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe u de plisségordijnen kunt opmeten en monteren.

U kunt ook gebruikt maken van de eigen meet- en montageservice van Raamstyling. Bij bestellingen vanaf € 500,- incl. BTW meten wij de plissé gordijnen gratis bij u in. Dit geldt voor heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden. De montagekosten hangen samen met uw uiteindelijke bestelling. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice

Raamdecoratie van Raamstyling

Raamstyling.nl staat garant voor hoge kwaliteit raamdecoratie tegen relatief lage prijzen. Dat komt omdat wij de productie in eigen hand houden en geen fysieke winkels hebben. We hebben wel een showroom in Eindhoven. Hier ziet u alle mogelijkheden voor een plisségordijn en krijgt u persoonlijk advies. Maak gerust een afspraak en kom langs. U bent van harte welkom!

Naast plisségordijnen is Raamstyling online specialist in jaloezieën, rolgordijnen en zonwering. Eigentijds of klassiek, modern of landelijk: Raamstyling heeft de geschikte raamdecoratie voor elk interieur.

Contact over plisségordijnen

Op onze website kunt u heel gemakkelijk bestellen en geeft u met vinkjes uw wensen aan. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over plisségordijnen of andere raamdecoratie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!