•  +31 40 294 0319
  •  info@raamstyling.nl

PLISSÉ

Stel een Oplopende Directie in
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 12

Stel een Oplopende Directie in
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 9 van totaal 12

Plisségordijnen

Voor een mooie lichtinval en behoud van sfeer en privacy

Een plisségordijn op maat zorgt voor een mooie lichtinval en houdt ongewenste inkijk tegen. De plissés van Raamstyling zijn van topkwaliteit en zeer scherp geprijsd.

Het plisseren van stoffen is een eeuwenoude techniek waarvan de eerste verschijnselen terug te vinden zijn in de tijd van de Egyptenaren. Deze techniek werd in de moderne tijd weer populair vanaf 1947, toen modeontwerper Christian Dior beroemd werd met rokken die hij op deze wijze ontwierp. 

Een plisségordijn is strak en modern maar deze raamdecoratie past toch in elk interieur. Met een plisségordijn kunt u spelen met het daglicht maar ongewenste inkijk tegengaan. Licht is een belangrijke en aangename bron van energie. Met een duo plissé bepaalt u zelf hoeveel licht er binnenvalt op welk tijdstip van de dag. Afhankelijk van de stofdikte die u kiest, kunt u met het daglicht spelen of een ruimte compleet verduisteren. Duo plissé gordijnen zijn tijdloos, sfeervol, gemakkelijk in gebruik en bovendien van hoge kwaliteit.

De duo plissé gordijnen zijn alleen verkrijgbaar in de uitvoeringen: semi-transparant en black-out

Raamstyling biedt u een aantal verschillende uitvoeringen waarbij u kunt kiezen uit transparante, semi-transparante, donkere of geheel verduisterende stof (black-out).

Transparante plissés laten veel licht door en er kan nog enigszins naar binnen worden gekeken.

Semi-transparante plissés laten wel licht door, maar er kan niet doorheen worden gekeken waardoor ze voor voldoende privacy zorgen.

Donkere plissés zijn niet doorschijnend en laten weinig zonlicht door

Black-out plissés  zijn 100% verduisterend en kunnen gebruikt worden voor een echt donkere (slaap)kamer.

De stof kan enkel gebruikt worden (plissé) of dubbel (duo plissé) met een standaard systeem, een top-down systeem of een top-down voor dakramen systeem.