•  +31 40 294 0319
  •  info@raamstyling.nl

DUO PLISSE

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

Duo plisségordijnen

Voor een mooie lichtinval en behoud van sfeer en privacy

Een plisségordijn op maat zorgt voor een mooie lichtinval en houdt ongewenste inkijk tegen. De plissés van Raamstyling zijn van topkwaliteit maar wel scherp geprijsd.

Het plisseren van stoffen is een eeuwenoude techniek waarvan de eerste verschijnselen terug te vinden zijn in de tijd van de Egyptenaren. Deze techniek werd in de moderne tijd weer populair vanaf 1947, toen modeontwerper Christian Dior beroemd werd met rokken die hij op deze wijze ontwierp. 

Een plisségordijn is strak en modern maar deze raamdecoratie past toch in elk interieur. Met een plisségordijn kunt u spelen met het daglicht maar ongewenste inkijk tegengaan. Licht is een belangrijke en aangename bron van energie. Met een duo plissé bepaalt u zelf hoeveel licht er binnenvalt op welk tijdstip van de dag. Afhankelijk van de stofdikte die u kiest, kunt u met het daglicht spelen of een ruimte compleet verduisteren. Duo plissé gordijnen zijn tijdloos, sfeervol, gemakkelijk in gebruik en bovendien van hoge kwaliteit.

Raamstyling biedt u twee uitvoeringen van duo plisségordijnen waarbij u kunt kiezen uit ofwel semi-transparante of een geheel verduisterende stof (black-out). Semi-transparante plissés laten wel licht door, maar er kan niet doorheen worden gekeken waardoor ze voor voldoende privacy zorgen. De black-out plissés van Raamstyling zijn 100% verduisterend en kunnen gebruikt worden voor een echt donkere (slaap)kamer.