•  +31 40 294 0319
  •  info@raamstyling.nl

Over ons

Raamstyling B.V. is de specialist in raamdecoratie. We helpen u graag bij het inrichten van uw woning of pand en het creëren van een persoonlijke sfeer. Raamdecoratie in de vorm van jaloezieën, rolgordijnen, plissés zonweringen spelen voor ons hierin de hoofdrol. De producten die wij aanbieden zijn decoratief, functioneel en speciaal voor u op maat gemaakt. De producten zijn vervaardigd uit de best geselecteerde kwalitatief hoogwaardige materialen. Door het gebruik van deze hoogwaardige materialen kunnen wij garant staan voor een optimale levensduur. Wij staan erom bekend voordelig te zijn en producten te leveren van hoogwaardige kwaliteit!

Wij zijn gevestigd in Eindhoven maar leveren door heel Nederland. Wij hebben veel tijd gestoken in het selecteren van allerlei kleuren die wij u kunnen aanbieden. U kunt bij ons altijd gratis kleurstalen aanvragen om thuis te bekijken en zo zeker te zijn van uw keuze. Bij vragen kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Als u het inmeten en monteren wilt overlaten aan een professional, dan is dat bij Raamstyling geen probleem. Onze professionals zijn door heel Nederland beschikbaar. Voor meer informatie of een afspraak kunt u ons contactformulier invullen. Wij nemen graag contact met u op.

Raamstyling B.V.
Schootsestraat 124A
5616 RG, Eindhoven
+31 40 294 0319
www.raamstyling.nl
info@raamstyling.nl

BTW Nummer: NL854069070B01
KVK Nummer: 60810017