•  +31 40 294 0319
  •  info@raamstyling.nl

Montage

Zelf inmeten en monteren

Wij leveren uitsluitend producten op maat. Het is dan ook belangrijk dat u zorgvuldig de juiste maten doorgeeft bij uw bestelling. Voor het inmeten heeft Raamstyling eenvoudige instructies opgesteld. Deze vindt u bij elk specifiek product, op de betreffende productpagina.

Naast meetinstructies vindt u op elke productpagina ook montage-instructies. Met behulp van deze instructies kunt u zelf, op de juiste manier en in de juiste volgorde, uw raamdecoratie plaatsen.

Inmeet- en montageservice

Uiteraard helpen wij u graag met het inmeten en monteren van uw raamdecoratie. Onze professionals geven u het beste advies en zorgen ervoor dat uw raampartijen perfect worden ingemeten. Daarnaast heeft u door onze service gegarandeerd passend en vakkundig gemonteerde producten.

Inmeetkosten

Bij een bestelling boven € 500,00 is het inmeten van uw raamdecoratie geheel gratis! Deze service geldt binnen Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden. De tarieven voor bezorging op één van deze eilanden of bezorging buiten Nederland sturen wij u graag per e-mail toe (op aanvraag).

Montagekosten

De montagekosten zijn per product verschillend. Er wordt een bedrag van 25 euro exclusief BTW gerekend voor de voorrijkosten binnen Eindhoven en €0,25 euro per kilometer buiten Eindhoven + de gebruikelijke 25 euro.

Service aanvragen

Wilt u graag dat uw raamdecoratie perfect wordt ingemeten en gemonteerd? Kies dan voor de zorgeloze inmeet- en montageservice van Raamstyling.

Vul het contactformulier in en wij berichten u zo spoedig mogelijk. Wanneer u de globale maten aan ons doorgeeft, geven wij u spoedig een prijsindicatie. Bij eventuele vragen of meer informatie kunt u uiteraard ook contact opnemen met onze klantenservice.