•  +31 40 294 0319
  •  info@raamstyling.nl

JALOEZIEËN

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

4 Artikel(en)

Jaloezieën

Tijdloos en stijlvol

Raamstlyling levert eersteklas jaloezieën tegen scherpe prijzen. Jaloezieën zijn tijdloos en sfeervol en geschikt voor elke ruimte op kantoor of in huis. Door de horizontale lamellen te kantelen verandert de lichtinval en creëert u de perfecte sfeer in elk vertrek. U bepaalt hiermee ook de inkijk. De jaloezieën van Raamstyling zijn niet volledig verduisterend maar bieden u 100% privacy.

De horizontale jaloezieën van Raamstyling worden standaard uitgevoerd met ladderkoord. De maten, bediening, het materiaal, de kleur, afwerking en andere details bepaalt u zelf. Welke uitvoering op maat u ook kiest: wij garanderen u jarenlang woonplezier!

De jaloezieën van Raamstyling passen in elk interieur en zijn beschikbaar in vele kleuren. Ze worden gemaakt van hout, bamboe of aluminium. Alle jaloezieën van Raamstyling worden uitgevoerd met horizontale lamellen. Afhankelijk van de materiaalsoort kunt u kiezen uit verschillende lamelbreedtes, variërend van 16 tot 50 mm. Lamellen met een 50 mm uitvoering staan verder van elkaar af en laten in de open stand meer licht en zicht door. Door een stoffen ladderband toe te voegen aan deze brede lamellen krijgt u een soort ‘shutter’ effect.

Raamstyling.nl is dé online specialist voor jaloezieën en andere raamdecoratie op maat.