•  +31 40 294 0319
  •  info@raamstyling.nl

Houten jaloezieën

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

Jaloezieën hout

Bent u op zoek naar stijlvolle raamdecoratie? Houten jaloezieën hebben een warme en natuurlijke uitstraling en zorgen voor sfeer in uw eetkamer, woonkamer, slaapkamer, werkkamer, keuken of andere ruimte. Jaloezieën zijn tijdloos en combineren met elk interieur. Dankzij de verschillende kleuren, breedtes, koorden en ladderbanden stelt u de perfecte jaloezie samen op de gewenste maat!

Bij Raamstyling.nl bieden we u jaloezieën van topkwaliteit tegen zeer gunstige prijzen. Dat is mogelijk omdat we de productie in eigen hand hebben en geen fysieke winkels hebben. We hebben wel een showroom waar we u graag persoonlijk helpen en waar u onze producten kunt zien en beoordelen.

Hout of Bamboe

Houten jaloezieën van Raamstyling.nl zijn er in twee varianten: hout en Bamboe. De houten variant wordt gemaakt van Lindenhout. Dankzij de fijne nerf en het gladde oppervlak van deze houtsoort, is de uitstraling strak en afgewerkt. Jaloezieën van Bamboe zijn een fractie dunner dan jaloezieën van hout. Omdat de structuur van de Bamboe duidelijk zichtbaar is op de lamellen, zijn Bamboe jaloezieën meer authentiek.

Zowel de Bamboe als houten jaloezieën hebben horizontale lamellen. Door het kantelen van de lamellen verandert u de lichtinval en regelt u de perfecte sfeer voor elke ruimte. Met het kantelen bepaalt u ook de mate van inkijk.

Onze houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Vindt u het lastig om op basis van de kleuren op het computerscherm de juiste kleur te kiezen? Vraag dan eerst gratis kleurenstalen aan voordat u online bestelt. Dan weet u zeker dat uw jaloezieën straks perfect passen bij uw smaak en inrichting.

Houten jaloezieën op maat

Bij Raamstyling.nl leveren we 100% maatwerk. Uw houten jaloezieën worden van begin tot eind volledig voor u gemaakt. Door de extra opties die wij u bieden, weet u zeker dat u écht een op maat gemaakte houten jaloezie bestelt en geen ingekort product.

Bij het bestellen kiest u zelf de gewenste bedieningszijde, kleur, breedte van de lamellen en houten sierlijst. Bij houten jaloezieën kunt u kiezen uit 4 bedieningmogelijkheden, circa 16 kleuren, een lamelbreedte van 25 mm of 50 mm en een sierkoof of sierplint.

Onze houten jaloezieën op maat worden standaard uitgevoerd met een ladderkoord dat van boven naar beneden door de lamellen loopt. De houten jaloezieën van 50 mm hebben een extra optie: ladderband. Dit is een stoffen band die van boven naar beneden over de jaloezie loopt en de perforatie van de lamellen bedekt. Hierdoor ontstaat een soort ‘shutter’ effect.

Jaloezieën van Raamstyling.nl

Raamstyling.nl is een online specialist in onder meer houten en aluminium jaloezieën, rolgordijnen, plisségordijnen en zonwering. Wij bieden u het gemak van een webwinkel èn de service van een showroom. Als u online bestelt, betaalt u geen bezorgkosten in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Voor het inmeten en monteren hebben we handige instructies en handleidingen voor u samengesteld.

Wilt u wèl profiteren van onze scherpe prijzen maar laat u het inmeten en/of monteren van de houten jaloezieën liever aan ons over? Ook dat kan, wij komen graag bij u langs! Bij bestellingen boven € 500,- incl. BTW is het inmeten gratis (binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden). Let wel: wanneer de bestelling niet wordt geplaatst, wordt de inmeetprijs tegen kostprijs aan u doorberekend.

Voor bestellingen onder € 500,- incl. BTW kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Hier kunt u ook terecht voor meer informatie over de montagekosten.

Klanten geven ons een heel hoog cijfer voor onze kwaliteit en service. Dat willen we graag zo houden. We doen er dan ook alles aan om ook u tevreden te stellen als u houten jaloezieën bij ons bestelt! Ook de service achteraf is geregeld want u krijgt op alle raamdecoratie standaard 2 jaar fabrieksgarantie.

Eenvoudig bestellen

Bestellen bij Raamstyling.nl is heel eenvoudig. In 3 stappen regelt u houten jaloezieën op maat. Als u al zeker bent van de kleur, kan het zelfs in 2 stappen.

Stap 1 – Gratis kleurenstalen aanvragen

De kleuren op uw computerscherm wijken in sommige gevallen af van de werkelijke kleuren. Wij adviseren u om eerst een paar gratis kleurstalen te bestellen. Wij proberen uw kleurstalen altijd binnen 24 uur na aanvraag te posten (alleen op werkdagen).

Stap 2 – Handige meetinstructies downloaden

Om ervoor te zorgen dat u gemakkelijk en op de juiste manier de gewenste jaloezieën inmeet, hebben wij handige meetinstructies voor u gemaakt. U vindt deze op de betreffende productpagina. Bij vragen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen.

Stap 3 – Online bestelling plaatsen

Na het opmeten en het bepalen van de kleur en andere specificaties, kunt u uw bestelling plaatsen op onze website. Omdat wij maatwerk leveren, vragen wij om een (aan)betaling. Wij streven ernaar uw bestelling binnen 4 weken af te leveren.

Wij hebben voor elk product een montagehandleiding opgesteld. Hierin wordt uitgelegd hoe u de houten jaloezieën kunt monteren. De handleiding kunt u downloaden op de betreffende productpagina. Het onderhoud van de jaloezieën is eenvoudig: u kunt ze afnemen met een licht vochtige doek.

Op zoek naar jaloezieën?

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Raamstyling.nl of kom langs in de showroom in Eindhoven. Wij helpen u graag!