•  +31 40 294 0319
  •  info@raamstyling.nl

Jaloezieen op maat

Een keukenraam, een groot raam in de woonkamer, een klein badkamerraam of een complete glaswand in uw kantoor. Voor welke toepassing u ook jaloezieën op maat zoekt: de topkwaliteit jaloezieën van Raamstyling passen overal.

Raamstyling is dé online specialist voor jaloezieën op maat tegen de scherpste prijzen. Onze prijzen zijn zo laag omdat we de productie in eigen hand houden en geen fysieke winkels hebben. Dit gaat bij ons overigens niet ten koste van de service. Onze pluspunten:

  • gratis kleurstalen
  • gratis bezorging binnen Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)
  • gratis inmeten bij bestellingen vanaf € 500,- incl. BTW
  • standaard 2 jaar fabrieksgarantie
  • showroom in Eindhoven 

houten jaloezieen op maataluminium jaloezie op maatbamboe jaloezie op maatbamboe jaloezie op maat

Volledig maatwerk

Uw jaloezieën op maat bestelt u heel eenvoudig op onze website. Allereerst kiest u een materiaal (hout, Bamboe of aluminium) en de gewenste breedte van de horizontale lamellen. Nadat u de maten heeft ingegeven van de gewenste jaloezie, bepaalt u de details:

  • bediening (rechts of links of een combinatie)
  • montage (in of op de dag)
  • kleur (keuze uit maximaal 16 kleuren)
  • ladderband en sierlijst (optioneel bij 50 mm uitvoering)

Het samenstellen van uw jaloezieën op maat gaat voornamelijk met behulp van het aanvinken van vakjes. Als u de jaloezie op maat definitief wilt bestellen, plaatst u hem in de winkelwagen. Hier vragen wij vervolgens naar uw gegevens en kunt u veilig (aan)betalen.

Na ontvangst van uw betaling zetten wij de productie van uw jaloezieën op maat in gang. Ongeveer 4 weken later heeft u de prachtige topkwaliteit jaloezieën in huis!

Eigen meet- en montage service

U kunt met behulp van de meet- en montagehandleidingen op onze website zelf uw jaloezieën inmeten en monteren. Deze instructies vindt u op de pagina van het betreffende product. U kunt ook gebruik maken van de Raamstyling meet- en montageservice.

Bij bestellingen vanaf € 500,- incl. BTW meten wij de jaloezieën op maat gratis bij u in. Dit aanbod geldt voor heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden. Over de hoogte van de montagekosten kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Deze hangen namelijk samen met uw specifieke bestelling.

Overige raamdecoratie op maat

Eigentijds of klassiek: Raamstyling.nl heeft voor elk interieur de geschikte raamdecoratie. Naast jaloezieën op maat leveren wij ook maatwerk rolgordijnen, plisségordijnen, duo plisségordijnen en zonwering. Door de extra opties die wij u bieden, weet u zeker dat u écht een op maat gemaakt product bestelt en geen ingekort product.

Op uw computerscherm zien de kleuren er soms anders uit dan in werkelijkheid. Wij raden u daarom altijd aan om gratis kleurstalen te bestellen. Zo weet u zeker dat de kleur die u kiest echt past bij uw wensen en interieur.

Contact

Op de website van het onafhankelijke Kiyoh geven onze klanten aan dat ze zeer tevreden over de kwaliteit en service van Raamstyling.nl. Wij doen er alles aan om dat zo te houden en zijn dan ook pas tevreden als u dat bent!

Neem voor meer informatie over jaloezieën op maat, onze inmeet- en montageservice of het maken van een afspraak voor een showroom bezoek gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!