Woonkamer raamdecoratie

De woonkamer is de plaats waar families samenkomen, gasten worden ontvangen en ontspanning centraal staat. Het kiezen van de juiste raamdecoratie zal dan ook bijdragen aan de gezelligheid en het creëren van een stijlvolle leefruimte. Overdag kan natuurlijk licht de sfeer verbeteren, terwijl ’s avonds privacy belangrijk kan zijn. Daarom zijn opties zoals gordijnen, jaloezieën of rol(vouw) gordijnen ideaal om de gewenste balans tussen lichtinval en privacy te bereiken.

woonkamer-jaloezie-pawlownia wood
woonkamer-jaloezie-pawlownia wood woonkamer-gordijn wave plooi-1 woonkamer-jaloezie-bamboe-gordijn wave plooi woonkamer-jaloezie-abachi hout-1 woonkamer-bamboerolgordijn

Welke raamdecoratie is geschikt voor de woonkamer?

Bij Raamstyling begrijpen we dat je woonkamer een plek is waar je leeft, lacht en ontspant. Daarom bieden we materialen die makkelijk te wassen zijn en bestand zijn tegen daglicht, zodat je raamdecoratie er jarenlang als nieuw blijft uitzien. Het is de kunst om je persoonlijke stijl en comfort te combineren met functionaliteit. Denk aan de momenten die je in je woonkamer doorbrengt en hoe de juiste gordijnen of shutters de sfeer kunnen verhogen. Onze experts staan klaar met advies om je te helpen bij deze belangrijke keuze. Samen zorgen we ervoor dat je woonkamer een plek wordt waar je nog meer van gaat houden.

Gordijnen

Gordijnen zijn échte sfeermakers. Bij het selecteren van gordijnen heb je een uitgebreide keuze aan materialen, kleuren en ophangstijlen. De plooiwijze kan aangepast worden om het gewenste effect te creëren. Gordijnen verbeteren de akoestiek en hebben een isolerende werking.

Bekijk product

Houten Jaloezieën

Houten jaloezieën zijn uiterst geschikt voor de woonkamer. Het is een sfeervol product wat een luchtige uitstraling geeft aan de ruimte. Houten jaloezieën stralen meer warmte uit dan de aluminium variant. Houten jaloezieën bieden je controle over de lichtinval en privacy.

Bekijk product

Shutters

Shutters hebben een zeer luxe uitstraling en zijn makkelijk schoon te maken. Omdat shutters op maat gemaakt worden passen ze op ieder type raam. Dit product is meer te customizen naar gelang de persoonlijke wensen en behoeften.

Bekijk product

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn zowel functioneel als decoratief. Ze zorgen voor verrassend veel privacy en sfeer in huis. In bepaalde interieurs en huizen zijn vouwgordijnen erg complementair.

Bekijk product

Zo werkt Raamstyling voor jou

usp-icon
Inspiratie

Of je nu al wel of totaal geen idee hebt voor de raambekleding in je woning, wij inspireren je graag!

usp-icon
Kennismaking

We maken graag kennis. Bij voorkeur bij ons in showroom. Bij jouw thuis kan natuurlijk ook.

usp-icon
Afspraak showroom

Hier kun je alle mogelijke producten zien. In alle beschikbare materialen, kleuren en afwerkingen. Op deze manier geraak je eindeloos geïnspireerd en ontdek je allerlei passende nieuwe mogelijkheden.

usp-icon
Wensen en details

Het beste advies start bij een goed gesprek. Daarom nemen we uitgebreid de tijd om naar je wensen te luisteren en vanaf het begin met je mee te denken.

usp-icon
Inmeten en advies bij jouw thuis

We gebruiken laser meettechniek om alle maten exact te inventariseren. We inventariseren hoe de producten van jouw keuze bevestigd kunnen worden.

usp-icon
Vrijblijvende offerte

Wanneer alles voor jou en ons duidelijk is, kunnen we zo gewenst onze offerte uitbrengen. Een heldere berekening zonder verborgen kosten. Compleet en vrijblijvend. Daarvoor betaal je 75,- euro, die in mindering wordt gebracht wanneer de opdracht ons wordt gegund.

usp-icon
Definitieve offerte

Bevat onze met zorg samengestelde offerte al je wensen? Wil je nog iets aanpassen of toevoegen? We nemen de veranderingen op in een definitieve offerte die je goedkeurt.

usp-icon
Aanbetaling

Na de bevestiging van jouw opdracht gaan we verder aan de slag. We bestellen de gewenste producten en brengen een aanbetaling in rekening.

usp-icon
Planning

In de planning die je van ons krijgt, zie je precies wat je kan verwachten tot en met de datum van montage.

usp-icon
Update tijdens traject

We geven met regelmaat een update van onze planning. Gaan we sneller dan verwacht, of wordt een onderdeel van je bestelling onverhoopt iets later geleverd? Jij hoort het meteen van ons.

usp-icon
Montage

Onze vakkundige monteurs brengen alles aan zoals afgesproken . Ze laten niets achter aan restmateriaal of verpakking. Eventueel nemen zij vervangen raambekleding mee.

usp-icon
After sales

We zorgen voor de beste service die u kunt bedenken. Van het oplossen van een probleem met een gordijn dat onverhoopt niet soepel in de rails loopt, tot uitleg van de bediening van een elektrische afstandsbediening, niets is ons team teveel !