Kantoor raamdecoratie

In de wereld van moderne kantoorinrichting wordt raamdecoratie steeds belangrijker, niet alleen vanuit een esthetisch oogpunt, maar ook vanwege de invloed op de productiviteit en het welzijn van de werknemers. De keuze van raamdecoratie in een kantooromgeving is een cruciaal aspect voor het creëren van een functionele en aangename werkruimte. Wij adviseren je graag in onze showroom over de juiste raamdecoratie.

kantoor jaloezie abachi hout
kantoor jaloezie abachi hout kantoor jaloezie bamboe kantoor jaloezie abachihout kantoor jaloezie aluminium kantoor aluminium jaloezie

Passende raamdecoratie voor op kantoor

Er zijn een aantal populaire keuzes voor raambekleding op kantoor. Jaloezieën, lamellen of rolgordijnen met verstelbare lamellen bieden de mogelijkheid om de hoeveelheid licht nauwkeurig te regelen, waardoor een comfortabele werkomgeving ontstaat. Iedere ruimte is uniek en daarmee de raamdeccratie ook, wij adviseren je daarom graag over onze producten in de showroom.

Jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn prijstechnische en voordeliger product en lichtgewicht waardoor het product makkelijk is in gebruik. Houten jaloezieën geven meer cachet aan het kantoorpand en het geeft een betere akoestiek.

Bekijk product

Gordijnen

Akoestische gordijnen op kantoor zorgen voor betere geluidsregulatie. In betweens om sfeer te creëren en ruimtes af te scheiden om privacy te waarborgen. Er zijn ook gordijnen verkrijgbaar in brandvertragende stoffen, een vaak voorgeschreven bedrijfsvoering.

Bekijk product

Rolgordijnen

Rolgordijnen geven je kantoor een industriële look. We hebben veel mogelijkheden voor kleuren en stofsoorten, waaronder ook brandvertragende doeken. Het is prijstechnisch een interessant product.

Bekijk product

Verticale lamellen

Verticale lamellen zijn functioneel met draaikiepramen, licht regulerend en makkelijk in gebruik. Een zeer geschikte vorm van raamdecoratie voor op kantoor.

Bekijk product

Waar op letten bij het kiezen van raamdecoratie op kantoor?

Lichtregulatie en privacy

Bij het inrichten van je kantoorruimte is het vinden van de perfecte raamdecoratie meer dan alleen een kwestie van stijl. Het gaat om het creëren van een optimale balans tussen natuurlijk licht en comfort. Verstelbare jaloezieën, lamellen of rolgordijnen zijn ideaal om het licht precies te regelen en zo de visuele gezondheid van jou en je collega's te waarborgen.

Privacy is ook een punt van aandacht, vooral in open kantoren. Kies voor transparante of lichtdoorlatende gordijnen om subtiele afscheidingen te maken die samenwerking niet in de weg staan, maar toch de nodige privacy bieden.

Akoestiek en duurzaamheid

Denk ook aan de akoestiek. Zwaardere stoffen kunnen geluid absorberen en zo bijdragen aan een kalme en productieve atmosfeer.

Het oog wil ook wat. Een design dat aansluit bij de bedrijfsidentiteit versterkt een professionele uitstraling. En vergeet duurzaamheid en onderhoudsgemak niet; kwalitatieve materialen blijven langer mooi en zijn eenvoudiger schoon te houden. Als je deze aspecten in overweging neemt, creëer je een werkplek waar iedereen zich thuis voelt. Meer weten?