Buiten

Buitenzonwering voor ramen is van onschatbare waarde als het gaat om het creëren van een comfortabele binnen omgeving en het beschermen van je huis tegen de elementen. Deze vorm van raambekleding biedt niet alleen schaduw, maar kan ook helpen om de binnentemperatuur te reguleren, de energiekosten te verlagen en de levensduur van meubels te verlengen door de schadelijke effecten van UV-stralen te verminderen. Het kiezen van de juiste buitenraambekleding is niet alleen een kwestie van stijl, maar ook van functionaliteit en duurzaamheid. Het is essentieel om materialen te selecteren die bestand zijn tegen weersinvloeden en die passen bij de algehele esthetiek van je buitenruimte.

Project 11. rolgordijnen en screens (6)
Project 11. rolgordijnen en screens (6) Project 16. sunbreakers, Refleksols, zipscreens en rolgordijnen (1) rolluik buiten boho-woonkamer-shutters Project 16. sunbreakers, Refleksols, zipscreens en rolgordijnen (19)

Welke raamdecoratie is geschikt voor buiten.

Voor buitenraamdecoratie is het belangrijk om te kiezen voor materialen en ontwerpen die bestand zijn tegen weersinvloeden zoals zon, regen, wind en temperatuurschommelingen. Hier zijn enkele opties die geschikt zijn voor buiten

Screens

Screens, ook wel zonneschermen genoemd, zijn een moderne oplossing voor raamdecoratie en zijn zeer geschikt voor buiten.

Bekijk product

Rolluiken

Rolluiken zijn gemaakt van stevige aluminium lamellen en bieden daarnaast ook een extra laag beveiliging.

Bekijk product

Zo werkt Raamstyling voor jou

usp-icon
Inspiratie

Of je nu al wel of totaal geen idee hebt voor de raambekleding in je woning, wij inspireren je graag!

usp-icon
Kennismaking

We maken graag kennis. Bij voorkeur bij ons in showroom. Bij jouw thuis kan natuurlijk ook.

usp-icon
Afspraak showroom

Hier kun je alle mogelijke producten zien. In alle beschikbare materialen, kleuren en afwerkingen. Op deze manier geraak je eindeloos geïnspireerd en ontdek je allerlei passende nieuwe mogelijkheden.

usp-icon
Wensen en details

Het beste advies start bij een goed gesprek. Daarom nemen we uitgebreid de tijd om naar je wensen te luisteren en vanaf het begin met je mee te denken.

usp-icon
Inmeten en advies bij jouw thuis

We gebruiken laser meettechniek om alle maten exact te inventariseren. We inventariseren hoe de producten van jouw keuze bevestigd kunnen worden.

usp-icon
Vrijblijvende offerte

Wanneer alles voor jou en ons duidelijk is, kunnen we zo gewenst onze offerte uitbrengen. Een heldere berekening zonder verborgen kosten. Compleet en vrijblijvend. Daarvoor betaal je 75,- euro, die in mindering wordt gebracht wanneer de opdracht ons wordt gegund.

usp-icon
Definitieve offerte

Bevat onze met zorg samengestelde offerte al je wensen? Wil je nog iets aanpassen of toevoegen? We nemen de veranderingen op in een definitieve offerte die je goedkeurt.

usp-icon
Aanbetaling

Na de bevestiging van jouw opdracht gaan we verder aan de slag. We bestellen de gewenste producten en brengen een aanbetaling in rekening.

usp-icon
Planning

In de planning die je van ons krijgt, zie je precies wat je kan verwachten tot en met de datum van montage.

usp-icon
Update tijdens traject

We geven met regelmaat een update van onze planning. Gaan we sneller dan verwacht, of wordt een onderdeel van je bestelling onverhoopt iets later geleverd? Jij hoort het meteen van ons.

usp-icon
Montage

Onze vakkundige monteurs brengen alles aan zoals afgesproken . Ze laten niets achter aan restmateriaal of verpakking. Eventueel nemen zij vervangen raambekleding mee.

usp-icon
After sales

We zorgen voor de beste service die u kunt bedenken. Van het oplossen van een probleem met een gordijn dat onverhoopt niet soepel in de rails loopt, tot uitleg van de bediening van een elektrische afstandsbediening, niets is ons team teveel !