Badkamer raamdecoratie

De badkamer is vaak een oase van rust en ontspanning, waar we de dag beginnen en eindigen. Het creëren van een stijlvolle en comfortabele badkameromgeving is essentieel voor het bevorderen van het welzijn. Een aspect dat vaak over het hoofd wordt gezien, maar een significante impact heeft op zowel de esthetiek als de functionaliteit van de badkamer, is de raamdecoratie. Benieuwd naar de mogelijkheden?

badkamer duo rolgordijn
badkamer duo rolgordijn badkamer jaloezie bamboe badkamer jaloezie lindehout badkamer plisse gordijn badkamer rolgordijn

Welke raamdecoratie is geschikt voor de badkamer?

Praktische overwegingen spelen ook een rol bij het kiezen van raamdecoratie voor de badkamer. Het is belangrijk materialen te kiezen die bestand zijn tegen vocht en gemakkelijk te reinigen zijn. Op deze manier denk je ook aan de duurzaamheid van de ruimte. Qua stijl kan je experimenten met verschillende texturen en kleuren om een persoonlijk tintje aan de ruimte toe te voegen. Door zorgvuldig te kiezen kan je een harmonieuze en persoonlijke badkamer realiseren, waar je elke dag kan genieten van een moment van rust & ontspanning.

Aluminium Jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn zeer geschikt voor de badkamer. Ze zijn waterbestendig, duurzaam, onderhoudsvriendelijk en veelzijdig in design. Nog een groot voordeel is dat dit materiaal niet krom trekt als het nat wordt.

Bekijk product

PVC shutters

PVC shutters zijn een goede keuze voor de badkamer. Ze zijn vocht- en spatbestendig en vergen weinig onderhoud. Shutters worden op maat gemaakt en passen daarom op ieder raam, zo ook draaikiepramen en verschillende soorten kozijnen zoals aluminium, kunststof of hout.

Bekijk product

Lamella

Ook lamella zijn goed bestand tegen vocht en spatwater. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en vormen de ideale oplossing voor draaikiepramen omdat het frame tussen de glaslatten komt.

Bekijk product

Rolgordijnen met screen

Rolgordijnen met screen doek lenen zich uitstekend voor de badkamer. Het materiaal van het doek is vocht- en spatbestendig en is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

Bekijk product