•  +31 40 294 0319
  •  info@raamstyling.nl

Houten Jaloezieën op maat


Op zoek naar houten jaloezieën op maat voor uw huiskamer, woonkamer, keuken of andere ruimte? Raamstyling.nl levert 100% maatwerk! De houten jaloezieën worden speciaal en vakkundig voor u op maat gemaakt tegen een scherpe prijs. Hierbij maken we alleen gebruik van de beste materialen. Zo bent u verzekerd van topkwaliteit.

houten jaloezieen op maatkeuken jaloezieen op maatcomfort line jaloezieen

Betaalbare kwaliteit

Eigen productie en geen fysieke winkels: zo houdt Raamstyling.nl de kosten en dus de prijzen laag. Dit gaat bij ons overigens niet ten koste van de service:

• u kunt bij ons gratis kleurstalen bestellen
• u betaalt binnen Nederland geen bezorgkosten (m.u.v. de Waddeneilanden) 
• wij komen gratis inmeten bij bestellingen vanaf € 500,- incl. BTW 
• wij bieden standaard 2 jaar fabrieksgarantie 
• wij hebben een showroom in Eindhoven waar u van harte welkom bent

100% op maat gemaakt

Houten jaloezieën hebben een warme, natuurlijke uitstraling en zorgen in elke ruimte voor een perfecte lichtinval. Deze verandert door het kantelen van de lamellen. U kunt bij ons kiezen uit elegante, smalle horizontale lamellen en robuuste, brede horizontale lamellen.

Op onze website kunt u uw houten jaloezieën op maat samenstellen. We hebben lindehouten en bamboe jaloezieën. Hout is wat strakker enmeer afgewerkt. Bamboe heeft meer structuur en is authentieker. Bij het bestellen kunt u heel gemakkelijk met een paar vinkjes aangeven wat u wenst. Nadat u de juiste maten heeft ingegeven, kiest u de:

• bediening (rechts of links of een combinatie)
• montage (in of op de dag)
• kleur (keuze uit circa 16 kleuren)
• eventuele extra afwerking (met ladderband)
• sierlijst (koof of plint)

Nadat u uw keuzes heeft aangevinkt, plaatst u uw bestelling in de winkelwagen. Klaar met winkelen? Vul dan uw gegevens in en betaal veilig, vertrouwd en gemakkelijk online via iDEAL. Na ontvangst van uw betaling zetten wij de productie van uw houten jaloezieën op maat in gang. Ongeveer 4 weken later heeft u de prachtige maar betaalbare houten jaloezieën op maat in huis!

Meet- en montage service

Bij Raamstyling kunt u met behulp van onze meetinstructies zelf eenvoudig de maten inmeten voor de benodigde houten jaloezieën op maat. U kunt ook gebruik maken van onze eigen meet- en montage service. Onze specialisten komen graag bij u thuis voor het inmeten en een stukje advies. Onze vakkundige monteurs zorgen voor het plaatsen van uw houten jaloezieën op maat. Zo bent u altijd verzekerd van een perfect eindresultaat.

Bij bestellingen vanaf € 500,- incl. BTW komen wij gratis bij u inmeten. Dit aanbod geldt voor heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden. Eventuele montagekosten hangen samen met uw specifieke bestelling. Neem hiervoor gerust vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

Andere raamdecoratie op maat

Raamstyling.nl heeft voor elk interieur, van modern tot tijdloos, passende raamdecoratie. Ons assortiment bestaat naast houten jaloezieën op maat onder meer uit rolgordijnen, aluminium jaloezieën, plisségordijnen, duo plisségordijnen en zonwering. Deze raamdecoratie wordt voor u op maat gemaakt. Het enige dat u nog hoeft te doen als wij deze gratis afleveren, is de kant-en-klare raamdecoratie monteren met behulp van onze handige montagehandleiding.

Contact

Zoals u op de website kunt zien, zijn onze klanten zeer tevreden over de kwaliteit en service van Raamstyling.nl. Wij doen er alles aan om dat zo te houden. Daarom verwelkomen wij ook u graag als tevreden klant.

Neem voor meer informatie over houten jaloezieën op maat, onze inmeet- en montageservice of het maken van een afspraak voor een showroom bezoek gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag! Gratis kleurstalen bestellen kan via de website.