•  +31 40 294 0319
  •  info@raamstyling.nl

Overgordijn Gordijnen

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

Overgordijnen

Gezelligheid & sfeer creeeren

Overgordijnen maken uw woning af. Het ziet er mooi uit, ze geven je meer privacy en creëren gezelligheid & sfeer. Raamstyling biedt twee type overgordijnen, beiden in meer dan 20 prachtige kleuren, kamerhoog en direct leverbaar.

De Delight overgordijnen van Raamstyling hebben dezelfde geweldige linnen uitstraling als onze Delicate Inbetween gordijnen, zonder alle nadelen van echt linnen. Deze beeldige stof zorgt voor de perfecte finishing touch voor uw woonkamer.

Ons instapmodel overgordijn, de Milady, is eigenlijk geen instapper. De Milady heeft een zeer diepe mooie glans welke de kleur extra benadrukt en dit alles voor een zeer scherpe prijs. Deze gordijnen zijn in kamerhoogte verkrijgbaar dus zijn er geen zichtbare naden.  Er is een kleurenpallet van meer dan 20 kleuren om uit te kiezen en bij Raamstyling is directe levering van dit gordijn geen enkel probleem.

Overgordijnen om uw woonruimte echt af te maken?

 Neem voor meer informatie vrijblijvend telefonisch contact op met Raamstyling of maak een afspraak om langs te komen in de showroom in Eindhoven. Wij helpen u graag!