•  +31 40 294 0319
  •  info@raamstyling.nl

Inbetween Gordijnen

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

Inbetween gordijnen 

Een geweldige lichtinval, doch voldoende privacy

De Inbetween gordijnstof van Raamstyling heeft een echte linnen uitstraling, echter zonder de nadelen van écht linnen en is niet meer weg te denken uit het stoffenbeeld van nu. Deze prachtige gordijnen zijn krimp- en kreukvrij en bij Raamstlying verkrijgbaar in 31 prachtige diepe en heldere kleuren. Inbetween gordijnen zijn met name erg geschikt in woonruimtes waar er wel lichtinval maar geen inkijk gewenst is.

Raamstyling biedt een keuze uit drie verschillende stoffen, allen verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren en een kamerhoge kwaliteit, waardoor lelijke naden onzichtbaar blijven.

De gordijnstof Delicate van Raamstyling is gemaakt van een prachtige transparante stof met een natuurlijke linnen uitstraling. Deze stof zal bijdragen aan een rustgevende, zachte en warme sfeer in huis.

Gordijnen in de prachtige River stof creeeren een rijk interieur. De unieke, subtiele glans zorgt voor een exclusieve rijke uitstraling. De semi transparante stof, vergelijkbaar met een vitrage, is net iets dichter gewoven als vergelijkbare stoffen en straalt daardoor veel meer kwaliteit uit. Ook is deze gordijnstof afgewerkt met een loodkoord verzwaring aan de onderkant, waardoor deze Inbetween mooi recht naar beneden valt.

Voor een glamoureuze uitstraling worden gordijnen in de stofsoort Motion aanbevolen. Deze doorschijnende stof heeft alles weg van organza. De metallic garen die door het hele gordijn zijn verweven, zorgen overdag voor een prachtige glans geschikt in uw woonkamer. Ook deze stof wordt bij Raamstyling standaard afgewerkt met een loodkoord onderaan de stof waardoor het gordijn strak naar beneden valt.

Weten welke Inbetween gordijnen het beste bij uw woonruimte passen?

Neem voor meer informatie vrijblijvend telefonisch contact op met Raamstyling of maak een afspraak om langs te komen in de showroom in Eindhoven. Wij helpen u graag!