•  +31 40 294 0319
  •  info@raamstyling.nl

Goedkope rolgordijnen

Goedkope rolgordijnen op maat van goede kwaliteit voor jarenlang woonplezier. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is het mogelijk en Raamstyling.nl bewijst het. Doordat wij de productie in eigen hand houden en geen fysieke winkels hebben, houden wij onze overheadkosten laag en profiteert u van voordelige prijzen.

houten jaloezieen op maatkeuken jaloezieen op maatcomfort line jaloezieen

Goedkope rolgordijnen

Goedkoop is vaak duurkoop. Bij Raamstyling hoeft u daar niet bang voor te zijn. Op de onafhankelijke website van Kiyoh kunt u namelijk lezen dat onze klanten zeer tevreden zijn over onze producten, kwaliteit en service. De positieve reacties in combinatie met 2 jaar fabrieksgarantie maken dat u met een gerust hart bij ons kunt bestellen!

Rolgordijnen zijn niet alleen praktisch maar ook decoratief. Ze zijn geschikt voor elk soort ruimte en nemen weinig plek in beslag. Of u nu voor de slaapkamer, badkamer, woonkamer, eetkamer, keuken of kantoorruimte goedkope rolgordijnen zoekt: Raamstyling heeft ze.

Soorten rolgordijnen

Onze goedkope rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stofdikten. U kunt kiezen uit drie categorieën:

  • transparant: houdt fel zonlicht en inkijk tegen maar laat wel licht door 
  • semi-transparant: laat voldoende zonlicht door maar is iets meer verduisterend
  • verduisterend: laat weinig zonlicht door en is niet doorschijnend

De goedkoopste uitvoering heet bij ons basic rolgordijn. Wilt u een sierplint aan de bovenkant, dan hebben we het deluxe rolgordijn. Bij de easy cassette en comfort cassette wordt het rolgordijn opgerold in een fraai vormgegeven cassette en is zijgeleiding een optie.

Wij hebben goedkope rolgordijnen met enkele of dubbele stof. De twee lagen stof van onze duo rolgordijnen kunt u in verschillende standen zetten. Hierdoor kunt u op een creatieve manier spelen met de lichtinval.

100% maatwerk

Raamstyling levert uitsluitend maatwerk. Bij ons krijgt u geen ingekort product maar volledig op maat gemaakte raamdecoratie. Ook de goedkope rolgordijnen maken wij speciaal voor u.

Zoals gezegd leveren wij verschillende uitvoeringen. Afhankelijk van het type rolgordijn dat u kiest, kunt u een aantal zaken zelf bepalen zoals de:

  • bediening (rechts of links)
  • stofdikte
  • kleur stof
  • kleur sierlijst of cassette

Meten en montage

Om er zeker van te zijn dat u de juiste maat bestelt en de goedkope rolgordijnen op de juiste wijze monteert, hebben wij meetinstructies en montage-instructies voor u opgesteld. U kunt deze downloaden op de betreffende productpagina.

Bij bestellingen vanaf € 500,- incl. BTW komen wij gratis bij u inmeten. Dit aanbod geldt voor heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden. Eventuele montagekosten hangen samen met uw specifieke bestelling. Neem hiervoor gerust vrijblijvend contact op met onze klantenservice.

Eenvoudig bestellen

Bestellen bij Raamstyling.nl is heel eenvoudig. In 3 stappen regelt u goedkope rolgordijnen op maat. Als u al zeker bent van de kleur, kan het zelfs in 2 stappen.

Stap 1 – Gratis kleurenstalen aanvragen

De kleuren op uw computerscherm wijken in sommige gevallen af van de werkelijke kleuren. Wij raden u daarom aan om altijd eerst een paar gratis kleurstalen te bestellen.

Stap 2 – Handige meetinstructies downloaden

Met onze handige meetinstructies (te vinden op elke productpagina) weet u zeker dat u uw goedkope rolgordijnen op de juiste manier inmeet. Bij vragen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen.

Stap 3 – Online bestelling plaatsen

Na het opmeten en bepalen van de stof, kleur en andere specificaties, kunt u uw bestelling plaatsen op onze website. Omdat wij maatwerk leveren, vragen wij altijd om een (aan)betaling. Wij streven ernaar de goedkope rolgordijnen binnen 4 weken af te leveren.