•  +31 40 294 0319
  •  info@raamstyling.nl

Goedkope jaloezieen

Bent u op zoek naar goedkope jaloezieën waar u wel jarenlang woonplezier van heeft? Dan bent u bij Raamstyling aan het juiste adres! Bij ons krijgt u namelijk de beste kwaliteit voor een lage prijs.

Wij houden het voor u betaalbaar omdat we de productie in eigen hand houden en geen fysieke winkels hebben. We hebben wel een showroom waar we u graag persoonlijk helpen en waar u onze jaloezieën en andere raamdecoratie kunt zien en beoordelen.

goedkope houten jaloezieenaluminium jaloezieen goedkoopgoedkope bamboe jaloezieen

Goedkope jaloezieën

Goedkoop is bij Raamstyling geen duurkoop. Zoals u kunt lezen op de onafhankelijke website Kiyoh, zijn onze klanten namelijk zeer tevreden over de kwaliteit en service die wij leveren. U kunt dan ook met een gerust hart onze goedkope jaloezieën bestellen. Gewoon online via de webwinkel of bij een van onze medewerkers in de showroom in Eindhoven.

Alleen maatwerk

Raamstyling levert uitsluitend maatwerk waardoor onze goedkope jaloezieën perfect passen op de plek waar u ze nodig heeft. U kiest eerst het materiaal waarbij u de keuze heeft uit hout, bamboe en aluminium. Vervolgens kiest u de breedte van de lamellen. Afhankelijk van het materiaal kunt u kiezen uit 16 mm, 25 mm of 50 mm.

Na het invoeren van de maten van de jaloezie die u wilt bestellen, kiest u de gewenste:

  • bediening (rechts of links of een combinatie)
  • montage (in of op de dag)
  • kleur (keuze uit vele kleuren)
  • ladderband en sierlijst (optioneel bij 50 mm uitvoering)

Hoe u de lengte en breedte meet, staat beschreven in de meetinstructie die u op elke productpagina vindt. U kunt als u wilt ook gebruik maken van de eigen meetservice van Raamstyling. Bij een bestelling van €  500,- incl. BTW of meer komen wij gratis bij u inmeten (binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden).

Let wel: wanneer u na het inmeten geen goedkope jaloezieën of andere raamdecoratie bij ons bestelt, zijn wij genoodzaakt de inmeetkosten tegen kostprijs aan u door te belasten.

Meet en bereken

Wilt u binnen enkele weken genieten van prachtige maar goedkope jaloezieën in uw woonkamer, eetkamer, keuken, kantoor, badkamer of andere ruimte? Pak dan nu een meetlint en bereken via onze webshop de prijs op basis van de maten en uw andere wensen.

Meet en bereken direct:

Levertijd en retour

Nadat wij de definitieve bestelling en (aan)betaling voor de gewenste jaloezie of jaloezieën hebben ontvangen, geven wij opdracht voor de productie ervan. Wij streven ernaar om uw jaloezieën binnen 4 weken bij u af te leveren. Omdat wij uitsluitend maatwerk leveren, is het niet mogelijk om de bestelde jaloezieën te retourneren.

Kleurstalen

Op uw computerscherm komen de kleuren soms anders over dan ze in werkelijkheid zijn. Wij bieden u daarom de mogelijkheid om gratis kleurstalen te bestellen. Deze service bieden wij ook bij onze goedkope jaloezieën. Maak een keuze uit de vele kleuren en u ontvangt de kleurstalen zo spoedig mogelijk per post.

Contact

Wilt u meer informatie over onze goedkope jaloezieën of andere raamdecoratie of wilt u graag persoonlijk met een van onze medewerkers overleggen? Mail of bel ons dan gerust, wij helpen u graag. U bent ook van harte welkom in onze showroom (via afspraak).