•  +31 40 294 0319
  •  info@raamstyling.nl

Duo plissé

Met duo plissé gordijnen kunt u het hele jaar door de gewenste lichtinval regelen. Tegelijkertijd is het een vorm van raamdecoratie waarmee u energie kunt besparen. De unieke honingraatstructuur van een duo plissé heeft namelijk isolerende eigenschappen. Duo plissé zijn stijlvol, sfeervol en praktisch.

Duo plissé van Raamstyling.nl

Een duo plissé is een gordijn dat u als een soort harmonica op en uit elkaar kunt schuiven. De stof is trapsgewijs gevouwen in smalle plooien en bestaat uit een dubbele laag stof. Bij een duo plissé zijn de optrekkoorden minder zichtbaar omdat ze tussen de twee lagen stof lopen.

Een duo plissé van Raamstyling.nl is er in een standaard uitvoering en in een ‘top down’ uitvoering. Bij deze laatste kunt u zowel de boven- als onderlat verschuiven. Hierdoor kunt u meer flexibel met het daglicht spelen of een ruimte volledig verduisteren.

Maatwerk duo plissé

Raamstyling.nl levert 100% maatwerk waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw duo plissé of andere raamdecoratie straks perfect past. U bepaalt zelf de bediening en de kleur van het profiel en kiest zelf een type en kleur stof.

Op elke productpagina vindt u duidelijke meetinstructies waardoor u gemakkelijk zelf kunt inmeten. U kunt ook gebruik maken van de inmeetservice van Raamstyling. Bij bestellingen boven €  500,- incl. BTW binnen Nederland (de Waddeneilanden uitgezonderd) is dit gratis!

Belangrijk om te weten: als u na het inmeten geen bestelling plaatst, zijn wij genoodzaakt de inmeetkosten tegen kostprijs aan u door te berekenen.

Duo plissé collectie

Onze duo plissé gordijnen hebben een compact ophangsysteem en worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteitsstoffen. Voor duo plissés gebruiken we de volgende stoffen:

  • semi-transparant: laat voldoende zonlicht door maar houdt inkijk tegen
  • black-out: is volledig verduisterend en zorgt voor een echt donkere ruimte

Plisségordijnen zijn geschikt voor elk type raam of deur (inclusief draai-kiep). Voor dakramen hebben wij een speciale collectie dakraam duo plissé top down.

Uitgebreide service

Raamstyling.nl biedt betaalbare kwaliteit tegen voordelige prijzen. Dit is mogelijk omdat we de productie in eigen hand houden en geen fysieke winkels hebben. We hebben wel een showroom waar u persoonlijk advies krijgt.

De voordelen van Raamstyling op een rij:

  • gratis kleurstalen: u kunt vrijblijvend maximaal vijf kleurstalen opvragen. Deze krijgt u per post thuisgestuurd.
  • gratis inmeten: onze vakmensen meten de juiste maten voor u in en voorzien u van advies op maat.
  • gratis verzending: uw duo plissé of andere raamdecoratie wordt kosteloos bezorgd (binnen Nederland m.u.v. de Waddeneilanden).
  • korte levertijden: gemiddeld 3-4 weken na uw bestelling in huis.
  • eigen montageservice: onze vakmensen plaatsen snel en vakkundig uw duo plissé(s)

Vragen en contact

Naast duo plissés verkopen wij onder meer ook jaloezieën, rolgordijnen en zonwering. Kom gerust langs in onze showroom in Eindhoven als u alle mogelijkheden wilt bekijken. Online bestellen kan natuurlijk ook. Dat kan heel eenvoudig door middel van het aanvinken van uw keuzes. Omdat wij alleen maatwerk leveren, vragen wij altijd om een aanbetaling.

Voor vragen of meer informatie kunt u natuurlijk ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag!