•  +31 40 294 0319
  •  info@raamstyling.nl

Duo rolgordijn op maat

Bent u op zoek naar een duo rolgordijn op maat voor uw eetkamer, woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, kantoor of andere ruimte? Bij Raamstyling.nl krijgt u hoogwaardige kwaliteit tegen een voordelige prijs. Wij leveren uitsluitend maatwerk waardoor onze duo rolgordijnen of andere raamdecoraties altijd perfect passen.

houten jaloezieen op maatkeuken jaloezieen op maatcomfort line jaloezieen

 

 

Praktisch en decoratief

Duo rolgordijnen zijn zowel praktisch als zeer decoratief. Ze hebben een filterende werking als er bijvoorbeeld sprake is van laaghangende zon of schittering op het beeldscherm van uw computer of televisie. Een duo rolgordijn op maat kunt u ook gebruiken om meer privacy te creëren of de warmte even buiten te houden.

In tegenstelling tot standaard rolgordijnen hebben duo rolgordijnen op maat twee lagen stof. Deze lagen kunt u los van elkaar in verschillende standen zetten. Hierdoor kunt u heel flexibel spelen met de lichtinval en op elk moment de juiste sfeer in uw woning of kantoor scheppen.

Voordelen duo rolgordijn op maat

Een duo rolgordijn op maat neemt weinig ruimte in beslag en is geschikt voor elk soort ruimte. U kunt ze zelfs in de badkamer monteren. Een goed passend product heeft vrijwel geen lichtkieren die standaard bij een aantal type duo rolgordijn voorkomt. Dit type duo rolgordijn is toepasbaar op draai kiep-ramen. Daarom levert Raamstyling uitsluitend maatwerk.

Duo rolgordijnen kunt u bestellen met of zonder cassette waarin de rol stof oprolt. Met een cassette krijgt . De montage van de rolgordijnen is heel eenvoudig. Doordat het rolgordijn exact op maat wordt gemaakt en geleverd, hoeft u niets meer in te korten of te veranderen.

100% maatwerk

Duo rolgordijnen op maat zijn daadwerkelijk 100% maatwerk en geen ingekorte producten. U kunt kiezen uit meerdere stofsoorten: transparant en semi-transparant. Transparant filtert het felle zonlicht, semi-transparant laat voldoende licht door maar is iets minder lichtdoorlatend.

Bij een rolgordijn op maat kunt u naast de stofdikte de volgende details zelf bepalen:

  • de maat (lengte en hoogte)
  • de kleur van de stof
  • de bedieningszijde (rechts of links)
  • de afwerking en kleur van de cassette (optioneel)

Bestellen gaat heel eenvoudig in een paar stappen. Bent u niet helemaal zeker van de kleur op uw computerscherm? Bestel dan gerust gratis stoffenstalen. U hebt ze op korte termijn in huis en bent dan zeker dat u de juiste kleur bestelt die bij uw wensen en interieur past!

Raamstyling.nl

Goedkoop is vaak duurkoop maar dat is bij Raamstyling niet het geval. Wij hebben een duidelijke verklaring waarom wij u voordelige prijzen kunnen bieden: we hebben geen fysieke winkels en we houden de productie in eigen hand.

Om u een persoonlijke service te kunnen bieden, hebben we een showroom in Eindhoven waar u op afspraak van harte welkom bent. Wat u verder van ons mag verwachten:

  • gratis verzending
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • relatief korte levertijden (3-4 weken)
  • eigen inmeet- en montageservice
  • gratis inmeten (bij bestellingen vanaf € 500,- incl. BTW)

Andere raamdecoratie

Van modern tot tijdloos: Raamstyling.nl heeft voor elk interieur de passende raamdecoratie. Ons assortiment bestaat naast duo rolgordijnen op maat onder meer uit maatwerk jaloezieën, plisségordijnen, duo plisségordijnen en zonwering. Het enige dat u hoeft te doen als wij deze gratis afleveren, is de kant-en-klare raamdecoratie monteren met behulp van onze handige montagehandleiding.

Contact

Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u de showroom in Eindhoven bezoeken? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij geven u graag advies als experts in betaalbare maar hoogwaardige raamdecoratie.