•  +31 40 294 0319
  •  info@raamstyling.nl

Bestellen

Bestellen

Op raamstyling.nl plaatst u heel eenvoudig in een paar stappen uw bestelling. Wij raden u aan vooraf de gratis meetinstructies te downloaden zodat u zeker bent van de juiste maten. Op elke productpagina vindt u de specifieke instructies.

Als u niet zeker bent van de kleur, kunt u vooraf gratis kleurstalen aanvragen.

Verwerking van uw bestelling

Zodra u online een bestelling heeft geplaatst en betaald, ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail. Hierin vindt u informatie over de bestelde producten, de totale kosten van de bestelling, het bestelnummer en de verwachte leverdatum.

Raamstyling streeft ernaar om de verwachte leverdatum aan te houden. De dag na het plaatsen van uw bestelling controleren wij de beschikbaarheid van de door u bestelde materialen. Indien deze voorradig zijn, worden ze direct voor u gereserveerd.

Als het ons onverhoopt niet lukt om het eindproduct binnen de afgesproken tijd af te leveren, nemen wij contact met u op om in goed overleg een nieuwe bezorgdatum af te spreken.

Bestelling annuleren

De producten die u bij Raamstyling bestelt, worden speciaal voor u op maat gemaakt. Voor maatwerk geldt dat annuleren niet mogelijk is.

Bestelling inclusief montage

Wordt uw raamdecoratie door het montageteam van Raamstyling gemonteerd, dan nemen wij contact met u op. Onze monteurs inspecteren de producten met zorg en treffen de noodzakelijke voorbereidingen om de montage goed en snel te laten verlopen.

Bezorgen

Verzendkosten

Bezorging binnen Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden is bij een bestelling boven € 250,- gratis. De verzendkosten voor de Waddeneilanden en België kunt u opvragen bij de klantenservice. Dit kan telefonisch via +31 (0)40 29 40 319 of per e-mail via info@raamstyling.nl.

Bezorgtermijn

Raamstyling B.V. streeft naar een levering binnen 3-4 weken, buiten feestdagen en weekenden. Wij leveren 100% maatwerk.